3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Crystal Palace – Tottenham 25 februari

Londonderby väntar i Premier League – Crystal Palace mot Tottenham. Givna favoriter är Spurs, men vi undrar om spelbolagen inte överdriver detta lite smått. Slås på stort med en skräll?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

13:00, Viasat Premium. Det här är bara en av de alla fantastiska matcher som står på söndagsmenyn. Bland annat väntar Manchester United – Chelsea samt Ligacupfinalen mellan Arsenal och Manchester City.

Då är det kanske lite lätt att den här matchen hamnar i skymundan, trots att det är ett derby det handlar om – men ur spelsynpunkt är fallet knappast så. Här finns det värde att tälja, stort sådant!

Crystal Palace är fortfarande hårt ansatta nere i botten av tabellen, med blott ynka pinnen ner under strecket och då har tredjejumbon Southampton bättre målskillnad än dem. En handfull lag som alltjämt är i den stora riskzonen att degraderas till Championship.

Gällande Palace är känslan att deras chanser att överleva ska ses som stora. Det ser för all del inte perfekt ut, eller ens i närheten, men positiva indikationer visas upp och förhållandevis svåra har de varit att slå på sistone.

Tottenham jagar i sin tur en Champions League-plats. De är femma i tabellen för närvarande och har därmed en plats – samt pinne – upp dit. Kan sluta lite hur som helst även där, i toppkvintetten.

Inför matchen kommer Tottenham från ett 2-2-kross mot blåbärsklubben Rochdale i FA-cupen – och det betyder att omspel väntar dagarna efter denna match. 90 extraminuter de helst hade velat undvika, förstås.

”Visat att de räcker till”

1-3-förlusten mot Everton senast var lite av en käftsmäll för Crystal Palace, men bortser vi från den finns det en hel del positivt att hämta. Förvisso för få treor och det har satt käppar i hjulen. Ändock: ser bättre ut!

På hemmaplan har de, under den senaste tiden, varit som mest lyckosamma. Endast en förlust på de 11 senaste är facit, och den kom med knappa 2-3 mot Arsenal. I denna radda av matcher hittas ett 0-0-kryss mot Manchester City samt en 2-1-skalp mot Chelsea.

Ja, Crystal Palace har onekligen visat att de räcker till på Selhurst Park – även mot det tyngsta av motstånd.

Crystal Palace draw no bet – pengarna tillbaka vid oavgjort – är värt en skojpeng till 5,75 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 13:00, söndag 25/2

Speltips: Crystal Palace draw no bet

Odds: 5,75

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier