24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: CS U Craiova – AC Milan 27 juli

Onsdagstankarna blir något korta – och det blir om torsdagens Europa League-batalj mellan rumänska CS U Craiova och klassiska liksom storsatsande Milan. Här ska det väl bara råda klasskillnaden?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Milan är bland de europeiska klubbar som satsar hårdast inför det kommande spelåret, i jakten på att åter bli en kraft att räkna med i såväl Italien som Europa. Det har värvats med stora pengar, men också på ett sunt sätt. Gott om klass som fyllt upp truppen. Det – kanske – största styrkebeskedet; att man lyckats behålla keepern Gianluigi Donnarumma, 18. Världsklass redan nu.

Den rumänska serien har precis startat och tanken är att CS U Craiova ska utmana uppe i toppen. I fjol var de en bra bit från det absoluta toppskiktet, men lyckades ändå nå hit – till Europa League-kvalet. De är dock oerfarna av spel på den här nivån och ställs direkt inför ett extremt tufft dubbelmöte.

Milan vinner – stort?

Här ska Milan vinna, trots bortaplan. Det är jag övertygad om. Också med större siffror? Absolut!

Den rumänska klubbfotbollen är rätt anonym ute i Europa och inte i närheten av den italienska toppen, som Milan med all säkerhet kommer vara inblandad i med denna storsatsning – en satsning som undertecknad är väldigt förtjust i.

Ett bättre besked kunde de inte komma hit med heller; en 4-0-kross av den tyska dominanten Bayern München i International Champions Cup. Formen toppad?

Proppen ur!

Milan -2 mål (3-vägshandikapp) spelas till superfina 3,20 gånger pengarna hos Betway. Spelet sitter om de vinner med minst tre baljors marginal, vilket de borde ha alla möjligheter till.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, torsdag 27/7

Speltips: Milan -2 mål (3-vägshandikapp)

Odds: 3,20

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier