30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Cypern – Bosnien 31 augusti

Spelschemat är extremt tunt under veckan och det vi blickar därför redan nu fram till fredagens VM-kvalbatalj mellan Cypern och Bosnien, där vi har svårt att se de förstnämnda räcka till.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Att Cypern inte har ett material att nå ett världsmästerskap i den här konkurrensen, eller ens vara med och tampas om de platserna, visste vi redan på förhand, men att det skulle se såhär illa ut var oväntat.

De enda vinsterna har kommit mot Gibraltar hemma och borta, och då var man ändå pressade i matcherna – ett underbetyg modellen värre. Annars har man spelat mållöst hemma mot Estland och förlorat tre matcher. Varit svårt att räcka till när nivån höjs.

Även Bosnien kan anses ha underpresterat lite. De är placerade trea, helt väntat bakom Belgien, men borde väl ändå kunna hamna ovanför ett mediokert Grekland? En pinne har man upp till dem och båda inbördes matcherna har slutat oavgjorda. Finns mer att ta av och detta kan betyda missat mästerskap.

Bosnien bättre på alla positioner

Undertecknad var en av de som överskattat Cyperns material – och nu är jag på en annan bana. De har varit utan chans i matcherna mot tabellens topptrio, varit nära att tappa mot amatörerna i Gibraltar och fick, som nämnt, endast kryss när ett inte alls imponerande Estland kom på besök.

Det omvända mötet med detta slutade i en 2-0-vinst för Bosnien, efter två mål i den andra halvleken. Långtifrån någon övertygande prestation av bosnierna – men det skapades för att sätta spiken i kistan tidigare. Uppenbar klasskillnad, det måste slås fast.

Ja, finns det överhuvudtaget en enda position där Cypern är starkare än Bosnien? Nja…

Bosnien måste vinna för att inte hamna på efterkälken mot Grekland och jag tror att de löser det utan minsta problem. 0-3?

Spelet – Bosnien -2,0 mål (asian handicap) spelas till de 4,25 x insatsen som LeoVegas dukar ut. Då får vi insatsen tillbaka om de vinner med exakt två mål.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, torsdag 31/8

Speltips: Bosnien -2,0 mål (asian handicap)

Odds: 4,25

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier