24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Degerfors – Brommapojkarna 2 september

Landslagsfotbollen varvas med Superettan och vi siktar in oss på matchen mellan Degerfors och serieledande Brommapojkarna på Stora Valla. Spelet som tipsas om är värt 4,60 x såsen – och det tackar vi hjärtligt Bethard för.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Brommapojkarna, som undertecknad vid flera tillfällen tipsat om med stor lycka, toppar Superettan och har under perioder totalt dominerat. Laget är talangfullt och känns redo för allsvenskt spel. Risken är dessvärre att de köps sönder i samband med en uppflyttning till finrummet.

Redan nu verkar den briljante anfallaren Viktor Gyökeres vara försvunnen. Brighton antas nästa klubbadress bli – en affär som skulle stärka Brommapojkarna ekonomiskt, men vara förödande sportsligt.

Degerfors fumlar runt i mittenskiktet av tabellen, är för närvarande sjua, och ser ut att stanna där. Saknas det lilla extra för att kunna utmana om en plats i topptrion och nu verkar avståndet därtill alldeles för stort. Det är med bitter eftersmak de kommer hit; med en 0-1-förlust borta mot Gais. Där hade man velat få ut mer, såklart.

Risk för att dras in i någon bottenstrid ska dock inte finnas för Degerfors, nu när tabellen dragits isär något. Hela åtta poäng har de tillgodo ner till kvalplatserna mot tredjedivisionen.

Degerfors solida på hemmaplan

De senaste veckorna har Brommapojkarna svajat till en del och årets i särklass värsta fall kom senast, när Falkenberg togs emot på Grimsta IP. Förlustsiffrorna? Galna 1-5! Vad hände där, kan man undra?

Och det har faktiskt sett lite halvdant ut för BP under ett par veckors tid; inte kommit upp i närheten av den nivå de har och ska ligga på. Inte otänkbart att de störs av flyttryktena runt tränaren Olof Mellberg.

Och här är det inte säkert att Viktor Gyökeres medverkar. Han är ju, som nämnt, nära en flytt.

Degerfors är stabila hemma på Stora Valla, där de vunnit fyra av de sex senaste matcherna. Underlaget på arenan är naturgräs – något som missgynnar Brommapojkarnas spel.

4,60 gånger pengarna för den raka ettan smakar mumma och den synas hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 2/9

Speltips: Degerfors vinner, rak etta

Odds: 4,60

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier