30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Degerfors – Öster 8 september

Sista chansen för Degerfors medan Öster riskerar att hamna på efterkälken. Jakten på den åtråvärda playoffplatsen intensifieras och här är vårt speltips inför fredagens enda match från Superettan och Stora Valla.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Ska Degerfors bli en del av striden om seriens tredjeplats – toppduon Brommapojkarna och Dalkurd ska inte kunna petas på, eller? – måste de vinna här. Det är den bestämda känslan när serien närmar sig dess slutfas.

Men frågan är; tror de ens själva på det? Möjligen kan visst hopp ha tänts till liv efter segern över den dåvarande serieledaren Brommapojkarna senast, men det är alltjämt så att sju poäng skiljer upp till trean Trelleborg – med en handfull konkurrenter däremellan. Oavsett vad – mycket ska till…

Öster var i en klart bättre sits för cirka tre veckor sedan, men den så fina formen som hade visats upp var som bortblåst och 1-1 hemma mot Gefle blev till två raka förluster, mot Syrianska respektive Värnamo, innan man återigen kunde komma tillbaka på vinnarspåret med en knapp 1-0-vinst när Frej kom på besök.

Öster ser… trötta ut

Här ställer jag mig inte främmande till tanken att Degerfors rentav kan köra över Öster och när spelbolagen då, i skrivandets stund, tisdag eftermiddag, presenterar dem som inte mer än knappa favoriter finns det ingen anledning till att inte klippa till tidigt.

Det finns mer att hämta ur Degerfors, det är åtminstone min bestämda åsikt. Tycker de har kvalitéerna för att kunna studsa upp ett par hack i tabellen, även om tredjeplatsen blir svår att nå.

Hemma på Stora Valla är ”Degen” alltid svåra att handskas med. Fem av de sju senaste matcherna på arenan har vunnits, en slutat oavgjord och en förlorats. Helgens sena vändning mot Brommapojkarna – från 1-2 till 3-2 – visade på moral och prestationen över det hela kan man också vara stolta över.

Östers form är dunkel; tappat energin och frenesin. De må ha vunnit, men helt utan att imponera, över tabelljumbon Frej senast. Annars har även resultaten varit en besvikelse. Saker och ting kan ändras kvickt, så är det. Utifrån vad som visats de senaste veckorna har undertecknad dock inte speciellt stor tilltro på dem här i matchen.

Degerfors kommer osa energi efter vändningen mot Brommapojkarna och kan få ännu en rolig kväll på Stora Valla…

Att Degerfors vinner båda halvlekar spelar vi till 8,00 x såsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, fredag 8/9

Speltips: Degerfors vinner båda halvlekar

Odds: 8,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier