24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Djurgården – Brynäs 18 januari

Med uppåtpekande formkurvor ska Djurgården och Brynäs IF mäta krafterna i Stockholm, på Hovet, och incitamenten för en nervkittlande och jämn batalj finns där. Som upplagt för den 4,45-oddsare vi tittat närmare på?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det blir fokus på SHL, där det är full rulle för klubbarna i jakten på slutspelsplatserna och inte minst de i topp sex av tabellen.

Efter en liten dipp, sådana som kommer lite då och då i en tät serie som SHL, har Djurgården hittat styrkan på nytt. HV71 värjdes undan på övertid senast och dessförinnan Färjestad under ordinarie tid. Matcherna har varit fantastiskt spännande.

En ännu bättre svit kan Brynäs stoltsera med, om än mer utsatt position i tabellen. De har vunnit sex av de sju senaste matcherna; har fått fart på såväl det offensiva som defensiva spelet. En slutspelsplats kommer de kamma hem – frågan är om de kan nå topp sex? En trea upp dit har de för närvarande.

Det stora favoritskapet är stockholmarnas inför matchen, om oddssättarna får bestämma. Är det kanske lite missvisande, sett till hur starkt Brynäs stått? Senast krossade de Frölunda med siffrorna fyra mål mot ett.

Många tajta matcher för DIF

Raka skrällen är dock inte den som lockar främst, även om en skrälldubbelchans skulle kunna sitta på plats för den som inte vill höja svårighetsgraden alldeles för mycket.

Vi ska ändå minnas att stockholmarna verkar ha kommit ur deras formdipp. Två raka vunna, liksom tre av de fyra senaste. Gemensamt för matcherna på senare tid har varit att nära på alla varit extremt tajta historier. Förlängningar eller uddamålet åt det ena eller andra hållet främst.

Brynäs är i suverän form, men står inför en av årets tuffare bortamatcher. De kommer, såklart, visa respekt för motståndarna. Kör knappast på blint.

Oavgjort efter ordinarie tid? Det är ett utfall vi inte ser som osannolikt alls.

Det raka krysset spelas alltså till smarriga 4,45 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 18/1

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 4,45

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier