3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Djurgården – Kalmar 3 juli

Vi blickar mot den nya veckan som kommer och investerar i ett spel värt massiva 9,00 gånger pengarna från Tele2 Arena och matchen mellan Djurgårdens IF och Kalmar FF. Potentiell skräll?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Kim Källström, Andreas Isaksson och Jonas Olsson. Det var herrarna som skulle ta Djurgården tillbaka till toppen, men stockholmarna har det funnits mer att önska och kräva av – inte minst med de två derbytorskarna i bakhuvudet. En vinst här kan dock innebära att man tar klivet upp till fjärdeplatsen.

En Europaplats kan mycket väl lösas. Titelstriden är däremot körd, det kan vi väl slå fast?

Peter Swärdh klarade inte av att hålla standarden uppe för Kalmar under våren och fick sparken nu under uppehållet och välbekanta Nanne Bergstrand, med ett långt förflutet i klubben, hämtades in. Hans första match denna KFF-sejour. Succé direkt?

Hur som helst, KFF är placerade som tredjejumbo i Allsvenskan med ett snålt facit om åtta pinnar på 12 matcher. Upp till säker mark, tre. Ner till det helröda tabellområdet, en.

Ny tränare – effekt?

Djurgården är den bättre parten, ja. Klar skillnad på pappret. Hemmaplan och plast på det. Vad talar för Kalmar egentligen?

Jo, inte överdrivet mycket – men 1X2-siffrorna är ändå inte motiverade, så stora favoriter DIF blivit av oddssättarna. Skrällchansen bör ändå ses som betydande.

Och varför detta, skrällchansen? Först och främst är Allsvenskan en tajt serie och alla kan vinnare över alla. Kalmar har dessutom haft tid över uppehållet att slicka såren samt sätta detaljerna. Tränarbyten tenderar att ge effekt omgående.

Sedan får de, KFF, in en kompetent tränare i Nanne Bergstrand.

Det skulle faktiskt inte förvåna alltför mycket om Djurgården, som varit ojämna, sjabblade till det.

Den raka tvåan spelas till massvia 9,00 gånger degen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, måndag 3/7

Speltips: Kalmar vinner, rak tvåa

Odds: 9,00

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier