23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Djurgårdens IF – Östersunds FK 23 juli

Ibland måste man vara ute i tid för att kunna tälja det stora spelvärdet – och så är fallet till söndagens allsvenska batalj mellan Djurgårdens IF och Östersunds FK. Målet? Att fyrdubbla insatsen!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Serien vänder och det här blir en omvänd repris på förra veckans inbördes match. Då lyckades Östersund vinna med 2-1 inför hemmapubliken trots att de roterade på inte färre än nio positioner med hänsyn till Europa League-kvalmötet mot Galatasaray, där det ser ut att kunna bjudas på en skräll.

Vinsten för ÖFK innebar att de passerade Djurgården i tabellen – till femteplatsen medan stockholmarna sjönk till sjundeditot. Skillnaden dem emellan är endast på två pinnar och det är oerhört tätt upp till topp tre och Europaplatserna. Endast serieledande Malmö FF som har en del marginal.

Östersund slår på stort – igen

Fysiskt kommer det här bli hårt och tufft för Östersund, men de har en fantastisk bredd i truppen – i allsvenska mått mätt – vilket också bevisades i förra veckans match, där ÖFK kunde kasta in spelare som skulle platsa i mer eller mindre vilken allsvensk startelva som helst.

Exempel på sådana typer av spelare – Jamie Hopcutt, Gabriel Somi och Johan Bertilsson. Snacka om att det finns sparkapital i ÖFK…

Och tittar vi på matchen senast var det ett DIF som inte lyckades med mycket alls. En urusel första halvlek blev till en andra halvlek med usel skärpa. Spelarna som ska leverera, levererade inte och det klaraste exemplet på det var väl Kim Källström? Som han tappade! Glöden, finns den där?

Östersund trivs väl på plastgräs, vilket pryder Tele2 Arena och de ska absolut inte räknas bort i en match som denna.

Känslan är att oddsen kan komma att justeras en del och vi passar på att spela den raka tvåan till hela 4,00 x såsen hos Bethard redan nu. Skynda, fynda!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 15:00, söndag 23/7

Speltips: Östersund vinner, rak tvåa

Odds: 4,00

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier