30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Eibar – Villarreal 28 februari

Valet av speltips kunde inte varit mycket enklare än vad det är inför onsdagens La Liga-batalj mellan Eibar och Villarreal – och det betalar oss hela 3,55 gånger cashen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Observera att matchen sparkar igång så sent som 21:30. Vid intresse för att se matchen, visas den på Viasat Fotboll och Viaplay.

Gott om spel finns att picka och plocka mellan denna onsdag och vårt favoritobjekt hittas alltså från Ipurua Minicipal Stadium. Ett klockrent, så kallat, överodds!

Eibar är på plats nio i tabellen och är ett av en handfull lag som slåss om de åtråvärda platserna ut i Europa League. Ett par, tre konkurrenter står något starkare, men det vänder fort där uppe och med ett par vinster efter varandra kan situationen vara helt annorlunda. Tätt och spännande!

Allt pekar på att Villarreal kommer lösa en av dessa Europa League-biljetter, men ambitionerna i klubben är större än så och det är en besvikelse att ha så mycket som åtta pinnar till topp fyra – den kvartett som skickas ut i världens finrum, även kallat Champions League. Ännu är racet inte kört och ”Den gula ubåten” måste slutspurta oerhört starkt för att stärka deras aktier i tabellens övre skikt.

Men blicken är inte bara uppåt. Flera konkurrenter underifrån har dem inom räckhåll, så i första hand gäller det att inte halka neråt. Men inte ska väl det hända? Villarreal utanför topp sex vore ett gigantiskt fiasko.

Villarreal tar en ny trea – till 3,55

Att det raka spelet på Eibar är nere och snuddar på oddset 2,30 känns väl som en rätt markant överdrift? Om de ens ska vara favoriter, är det knappa sådana.

Det är klart att hemmaplansfördelen spelar en stor roll. Och det är trots allt bara sex pinnar dessa två emellan i tabellen. Men i praktiken värderar vi skillnaden som stora – och det kan mycket väl avspeglas på pappret när säcken ska knytas ihop.

Nu har Eibar dessutom två raka förluster och matcher utan mål framåt – 0-2 i baken mot såväl Celta Vigo som Barcelona. Den fina formen, som bortblåst?

Villarreal har haft en mardrömslik februari månad, men bröt i alla fall en vinstfri svit om fem matcher senast när Getafe – med stora problem! – städades av med 1-0. Bland annat missade motståndarna inte bara en, utan två straffsparkar.

Oavsett vad var det otroligt viktigt att Villarreal fick smaka segersötman på nytt. Nu kan de starta om på ny kula och då ser vi deras chanser att plocka en ny trea som stora – klart större än vad spelbolagen menar med deras nedplitade siffror.

3,55 gånger pengarna för den raka tvåan köper vi blint. Vi hälsar spelbolaget med oddset, Bethard – tack och bock!

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% extra upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:30, onsdag 28/2

Speltips: Villarreal vinner, rak tvåa

Odds: 3,55

Bolag: Bethard (UNIK BONUS: Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier