2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Espanyol – Getafe 27 november

Att fyrdubbla insatsen är planen när Espanyol och Getafe drabbar samman i spanska La Liga när den nya veckan tar vid. Frågan är; har vi möjligen en favorit i fara?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Botten är Espanyol inte i närheten av aktuella för – där råder inte minsta tvekan – men det är klart att ambitionerna är större i klubben och man hoppas kunna lyfta en bra bit uppåt i tabellen. Det är faktiskt så pass att de är på en blek sextondeplats, men så tajt som det är skulle de studsa upp en bra bit om de förmådde att spela hem tre pinnar.

Och mer ska de såklart få ut, Espanyol. Truppen innehåller en hel del kvalitet, större än vad de fått ut i rena prestationer och resultat.

Medan det underpresterats från Espanyols sida, kan man väl inte påstå annat än att Getafe överraskat – positivt? Som nykomlingar var de tippade en bra bit neråt i tabellen, att få slåss om förlängt kontrakt, och det kan de fortfarande behöva – men situationen ser åtminstone ljus ut.

Det är till och med så pass att Espanyol inte kan – om de inte skulle vinna med rentav brutala siffror – passera Getafe även vid en trea här. Skillnaden är på tre pinnar och den tolfteplats som klubben parkerar på kan de vara mer än tillfredsställda med.

Oddset i överkant

Hur ska insatsen då fyrdubblas? Detta via en skräll, är tanken.

Materialet som Espanyol har må vara snäppet bättre än Getafes, men det är mycket annat som spelar in och såhär pass klara underdogs köper jag inte att bortalaget är. Ger dem till och med en fin möjlighet att hämta hem hela potten.

Gästerna är i kalasform och har på de fyra senaste matcherna vunnit två och spelat två oavgjorda. Senast krossades Deportivo Alavés med siffrorna 4-1 och den prestationen hoppas man kunna ha hämtat kraft från, för att få ut här.

Detta medan Espanyol förlorat två raka, dessutom utan mål framåt. Just den offensiva impotensen har varit ett genomgående bekymmer och den kan ställa till det för laget på nytt.

Vi köper den raka tvåan till oddset 3,95 hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 21:00, måndag, 27/11

Speltips: Getafe vinner, rak tvåa

Odds: 3,95

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier