28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Everton – Bournemouth 23 september

Ett ångestdrypande Premier League-möte ska utspelas mellan Everton och AFC Bournemouth under lördagseftermiddagen, klassisk avsparkstid, 16:00. Kan en storskräll vara att vänta?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Tredjejumbon mot nästjumbon. Lagen hade sannerligen kunnat komma till spel med bättre känsla…

Everton kan mycket väl vara Premier Leagues största fiasko hittills och det finns mycket som kan ha påverkat dem, inte minst Wayne Rooney-gate. Efter två starka öppningsmatcher, seger över Stoke och oavgjort mot Manchester City, har det blivit tre förluster – utan mål framåt…

Men om det ska kunna snackas bort är det väl spelschemat, som varit löjligt tufft. Undertecknad hade dock stora förhoppningar på att Everton skulle kunna mäta krafterna även med de större pjäserna.

Givetvis kan AFC Bournemouth inte heller vara tillfredsställda med deras prestationer när de står på nästjumboplatsen och ett samlat facit om en vinst och fyra förluster. Fast det kan åtminstone ses som mer logiskt utifrån deras förväntningar och förutsättningar.

Bournemouth ser ljuset i tunneln

Något har situationen ljusnat för Bournemouth, som plockade årets första serievinst senast – mot Brighton. Samma motstånd värjdes undan, efter förlängning, i Ligacupen dagarna därpå.

Detta lär betyda en energiboost för Bournemouth, som vi av de senaste åren att döma har fantastiska höjder, men alldeles för djupa dalar. Dessa dalar tenderar dessvärre att komma lite för ofta.

En hemmamatch mot Bournemouth blir Evertons hittills, på pappret, enklaste uppgift i årets Premier League – men den är inte att förväxla med enkel. De upprepade storförlusterna har sannolikt tärt hårt på moralen i ett Everton där mer fokus varit på Wayne Rooneys skandaler än det sportsliga.

Om Bournemouth kommer upp i nivå är de inte oävna i en match som denna, fastän Evertons material är det klart vassare och bredare.

Det skulle lika väl kunna sluta 4-0 som 1-2, den här matchen. Det är känslan.

Därför spelas den raka tvåan till det massiva oddset 6,00 hos Bethard. Ger Bournemouth i alla fall 20% chans att vinna, varpå värdet är där och dessutom hyfsat stort.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 23/9

Speltips: Bournemouth vinner, rak tvåa

Odds: 6,00

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier