28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Everton – Chelsea 23 december

Spelbolagen har totalt tappat fotfästet inför lördagens tidiga match från Premier League, mellan Everton och Chelsea, från vilken vi hämtar ut det klara överoddset om 6,35 på ett specifikt spel.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Sam Allardyce. Säga vad man vill om honom, hans spelfilosofi och tidigare uppdrag – men vilket kalasjobb han stått för som tränare för Everton!

Den satsningen som klubben stod för inför spelåret, med flera intressanta nyförvärv, däribland av klubblegendaren Wayne Rooney, föll till en början ut allt annat än väl. Nu står de stärkta med fyra vinster, Allardyce har varit tränare vid fyra av dessa, och ett kryss, vilket kom borta mot Liverpool, på de fem senaste matcherna och allt större mark har skördats i tabellen.

Det är till och med så pass att Everton fått upp huvudet på den övre tabellhalvan, niondeplatsen.

Såvida mästarna Chelsea når Champions League – och får en lyckad sejour i årets CL – till kommande säsong, alltså kommer topp fyra, får det ses som mer än acceptabelt när Manchester City varit så extremt dominanta i Premier League. Tredjeplatsen parkerar de på inför matchen.

Tack och bock, Bethard!

Nåja, åt vad som faktiskt är relevant – var hittas spelvärdet?

Onödigt att dra ut på det också, så uppenbart det är; på Everton! Att Chelsea, på bortaplan, mot ett pånyttfött Everton, med motvind och som har en viss Wayne Rooney i absolut toppform, ska ses som så kraftiga favoriter som spelbolagen och dess oddssättare vill få det till. Galet missvisande!

Evertons enda tapp på de fem senaste matcherna kom alltså borta mot Liverpool, där 1-1 är en skalp i sig.

Nu må Chelsea ha radat upp tre segrar, om än utan att prestera särskilt bra fotboll och dessutom i lite, på pappret, enklare matcher. Innan dess är 0-1-förlusten borta mot West Ham färskt i minnet – en match som skulle kunna påminna lite om denna, med skillnaden att Everton ser bättre ut kontra ”The Hammers”.

6,35 är ett makalöst överodds för den raka ettan. Hade inte ställt ut en punkt över 4,00 för detsamma om jag hade haft titeln oddssättare.

Så, det enda vi kan är att tacka Bethard hjärtligt och klippa oddset!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 13:30, lördag 23/12

Speltips: Everton vinner, rak etta

Odds: 6,35

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier