20/10 2018 Speltips West Ham Tottenham

Speltips och odds: Everton – Stoke City 12 augusti

Proppen ur och trippla insatsen. Det är vad Superspelen målar upp inför lördagens Premier League-premiär mellan Everton och Stoke City, där vår tilltro helt lämnas hos favoriten.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Romelu Lukaku såld till konkurrenten Manchester United. Det är klart att sådana spelarförluster tär på en klubb som har ambitioner att i alla fall tampas om Europa League-platserna i serien. Men Everton har även rustat starkt; Wayne Rooney, Davy Klaassen och Sandro Ramírez är tre av de pjäser som hämtats in och väntas lämna avtryck.

Stoke City väntas lida desto mer av vad som hänt under uppehållet, där flera av de mest färgstarka spelarna tagit picket, packet och lämnat laget. Vem ska kliva fram och fylla lyckan efter exempelvis Marko Arnautovic?

Vissa spekulerar till och med i att Stoke riskerar att dras in i bottenstriden av serien. Undertecknad vill inte dra på så radikala växlar – men orosmoln finns, javisst. Övre halvan blir svår att utmana på.

Men så fel som man också kan ha… Premier League känns faktiskt oviss i alla skikt av tabellen, på ett mer utbrett sätt än de senaste åren.

Everton klassen bättre

Åter till det spelrelaterade, läs: relevanta. Här ska väl Everton ses med mycket bra chans att vinna?

Känslan runt Everton är att de fått in en del hopp i truppen och kapaciteten finns att kunna leverera bra under spelåret. Kan överraska – stort! Normalt ska de vara minst en klass bättre än detta Stoke, som varningssignalerna – med all rätt – ljuder om.

Hemmaplan, flera bra prestationer inför matchen och ett vassare material. Det är skiljelinjerna inför matchen och till de rådande oddsen finns det anledning att investera pengarna…

Så, vad säger vi – 2-0?

Everton -1,5 mål (asian handicap) betalar hela trippla insatsen hos Unibet och där finns risk för ett oddsras, varpå vi uppmanar att; skynda, fynda! Spelet sitter om hemmalaget vinner med minst två baljors marginal.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 12/8

Speltips: Everton -1,5 mål (asian handicap)

Odds: 3,00

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier