2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Everton – Swansea 18 december

Spindeln i nätet för Everton är Wayne Rooney. När de, i suverän form, får sällskap av jumbon Swansea City på Goodison Park ser vi det som bäddat för en spelarspecialare på kaptenen – och den är värd inte mindre än 12,00 gånger degen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

På förhand – upphajpade.
Sedan – total kris.
Nu – toppform och en snabb resa uppåt i tabellen.

Everton har lämnat avtryck under året, såväl positivt som negativt. Nu har de, som nämnt, fått luft under vingarna – och det kan bland andra den nytillträdde tränaren Sam Allardyce tackas för – och stormen har avtagit när klubben studsat upp till plats nummer tio i tabellen.

Och framöver blickar Everton mot ännu högre höjder. Med den här truppen ska de vara en kandidat, om än inte en av de hetaste, för att nå ut i Europa. Annat kan inte påstås.

Just luft under vingarna skulle Swansea verkligen behöva. Laget är sist i tabellen, det har blivit 12 poäng på 17 matcher och blir det en förlust här är säker mark en bit borta, även om vi fått svart på vitt att det vänder fort i Premier League.

Det mest uppseendeväckande med ”Svanarna” är att det bara blivit nio mål framåt – i särklass sämst i hela serien. Minst antal mål har för den delen släppts in av de på den undre tabellhalvan.

12,00-taggare – målar och assisterar?

Och spelet inför matchen? Det är alltså fokus på Evertons kapten tillika klubblegendar tillika profil, Wayne Rooney.

Han har en stor del i vändningen för Evertons del – inte minst i takt med att målskyttet tagit fart på allvar. Fem mål, av lagets åtta, på de fyra senaste matcherna är ett superfacit. 32-åringen verkar äntligen ha fått lite ro i sitt fotbollsliv – liv som helhet, kanske också? – och har nu klivit fram på det sätt som man velat.

Assisterna har det däremot blivit få av – en för att vara exakt – även om han ofta är med och påverkar de anfall som leder till mål. Gissningsvis kommer den summan ökas på markant. Rollen Rooney har är lite smått tillbakadragen och då bör även passpoängen komma i större mått sinom tid. Varför inte här, mot ett kallt Swansea?

Wayne Rooney att både göra mål och assistera till minst ett är värt en skojpeng till 12,00 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, måndag 18/12

Speltips: Wayne Rooney målskytt och assist

Odds: 12,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier