3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Everton – Watford 5 november

Kan en skräll lura runt hörnet? Everton, som är så brutalt ur form att det nästan saknas ord, välkomnas ett svårspelat Watford på Goodison Park – och vi ska försöka smälla in en 3,65-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

En ny tränare är ännu inte på sin plats efter att Ronald Koeman fått foten i Everton och David Unsworth är det har huvudansvaret innan dess – utan att det blivit bättre alls, varken i Europa League eller Premier League.

Det är bara att smaka på siffrorna; fem raka förluster och åtta utan vinst. Veckans Europamatch mot Lyon förlorades med hela 0-3 och dessförinnan var Leicester två nummer för stora på King Power Stadium. I PL är de placerade tredjejumbo. Inte som planerat, med andra ord…

Watford har överraskat – åt andra hållet; positivt. De påtalades från en del håll vara aktuella för bottenstriden inför spelåret, men är nu åtta i tabellen och ser verkligen inte ut som en bottenkandidat på något sätt och vis; varken med resultaten eller insatserna direkt.

Lagens frånvarolistor är välfyllda och vi tar alla namn.
Everton: McCarthy, Funes Mori, Barkley, Coleman, Bolasie, Martina och eventuellt Keane.
Watford: Hoban, Cathcart, Chalobah, Success, Deeney, Kaboul, Prödl och eventuellt Pereyra.

Förlorat fem raka

Att Troy Deeney är avstängd för Watford är ett fundamentalt avbräck, det ska nämnas.

Här ska Watford ändå ha större chans än spelbolagen föreslår. Varför detta? Det handlar till stor del om att de faktiskt varit bra, trivs med att kunna lämna över taktpinnen och ställa om – men till största del av att Everton är så totalt urusla just nu.

Vi upprepar; fem raka torskar. Åtta raka utan vinst.

Everton har materialet att kunna vända på skutan, men känslan är att det får vänta till åtminstone en ny tränare är på sin plats; att det blir en naturlig vändpunkt.

Dubbelchansen X2, eller andra plushandikapp, passar utmärkt för den som vill sänka svårighetsgraden något – men vi ser chansen att tälja större pengar och plockar den raka tvåan till 3,65 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 17:30, söndag 5/11

Speltips: Watford vinner, rak tvåa

Odds: 3,65

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier