12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Speltips och odds: Everton – West Bromwich 20 januari

Lördagen som väntar bjuder på en handfull spännande matcher från Premier League. Den match, ur spelsynpunkt, som lockar mest är den mellan Everton och West Bromwich Albion, där vi tror på just – spänning.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Inte färre än åtta Premier League-matcher! Vilken lördag vi har att se fram emot, eller hur? Grädden på moset: det finns hur mycket värde som helst att vraka i!

Här är det alltså fokus på Everton – WBA. En match som, på förhand, är superintressant! Everton, i deras formdipp, mot ett bättre presterande West Bromwich, men som ändå är kvar nere i botten av tabellen.

Sam Allardyce-effekten har ebbat ut och nu ser Everton ut som i början av säsongen på nytt. Fyra raka förluster och sex raka utan vinst! Spelschemat har dock inte varit det mest tacksamma – och nu är det lite upp till bevis.

Nästjumbon West Bromwich är det som kommer på besök. De är lite svåra att ta på för närvarande; varåt barkar det? Två raka vinster har de, ena mot Brighton i seriespelet och andra mot Exeter City i FA-cupen. En förlust på de fem senaste och under den perioden har exempelvis ett kryss mot Arsenal lösts.

Logiskt utfall: kryss

Det är en på flera sätt oviss match, med två lag som det är svårt att sia vartåt det barkar för. En sak känner vi oss säkra på: det blir tätt!

Då blir, som ni kanske förstår, krysset ett mycket sannolikt utfall. Everton är uddlöst och måste stoppa blödningen från de fyra förlustmatcherna – och frågan är hur mycket de är villiga att offra framåt? Sam Allardyce är ju knappast känd för att få sina lag att spela någon propagandafotboll.

Den delade potten skulle förstås West Bromwich köpa på förhand. Varenda liten pinne är av stor betydelse för dem och det är framförallt på hemmaplan som vinsterna ska komma. Bevakar hellre än att satsa framåt?

Krysset finns att spela till oddset 3,20 hos Betfair. Observera att det är på deras oddssida och inte spelbörsen.

  Rygga spelet hos Betfair – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 20/1

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,20

Bolag: Betfair

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier