30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Everton – West Ham 29 november

Två rentav katastrofala försvarsspel är i fokus inför ödesmatchen mellan Everton och West Ham på Goodison Park. Detta öppnar upp för att proppen ska åka ur, varpå valet av speltyp blir rätt uppenbart – och tipset är värt.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Är det Premier Leagues största krislag som drabbar samman? Utan minsta tvekan eller konkurrens…

West Ham hittas till och med under strecket med tio pinnar på 13 matcher medan Everton enbart skrapat ihop två fler. De är båda helt ur form och tränarbytena har inte lämnat önskad effekt. ”The Toffees” har inte ens hittat ett permanent namn och David Unsworths facit är mindre smickrande; 2-9 i de två senaste matcherna. Senast; 1-4 i baken borta mot Southampton.

Och West Ham har endast haft nytillträdde David Moyes på tränarposten i två matcher. Den första, mot Watford, förlorades med 0-2 och nu senast löstes ”bara” oavgjort, 1-1, när Leicester City välkomnades till London Stadium.

Men man kan till viss del bortförklara fiaskona i brutalt hemska skadesituationer för klubbarna. Everton riskerar att bli utan ett tvåsiffrigt antal spelare här medan West Ham har Javier Hernandez borta samt att Marko Arnautovic står som osäker, med flera. Givetvis tuffare att hålla standarden uppe som det sett ut.

Proppen ur

Flera av de avbräck som lagen står försvagade med må vara på offensiva pjäser, men det är defensivt som de svikit stort – och nu väntar alltså lite av en ödesmatch, där båda parter mer eller mindre måste jaga de tre poängen.

Vad öppnar inte detta för, om inte mål?

Everton har exempelvis släppt in nio mål på de två senaste matcherna medan det blivit två framåt. På de fem senaste; 16 stycken bakåt. Total hönsgård, match efter match medan det faktiskt finns offensiv kapacitet. Lite likadant ser det ut hos West Ham, även om facit är något bättre – 11 insläppta på fem matcher.

Det borde bli totalt öppna dörrar här och undertecknad skulle inte bli förvånad om vi fick se upp mot minst fyra baljor i matchen. Det spelas vi till 3,70 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, onsdag, 29/11

Speltips: Över 3,5 mål

Odds: 3,70

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier