24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Färjestad – Djurgården 11 januari

För ovanlighetens skull växlar vi över från fotbollens värld, till SHL och toppmötet mellan Färjestad och Djurgården. Vi tycker mycket talar för proppen ur, för ena sidan, och kan sålunda inte hålla fingrarna borta…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Ni har förhoppningsvis inte missat att rygga våra speltips den sista tiden. De prickar in på löpande band! Exempelvis fick vi in korrekt resultat mellan Valencia och Las Palmas; 4-0 till det brutala oddset 16,75. Missa inte nästa smällkaramell! Kanske kommer den här?

SHL håller på att kliva in i dess slutfas och nu drar det ihop sig när slutspelsbiljetterna ska delas ut. Toppstriden är löjligt tät, där det från tabelltvåan, just Djurgården, skiljer det blott tre poäng ner till sjuan, som får spela åttondels- istället för kvartsfinal.

Spännande, spännande…

Färjestad hittas inför matchen på femteplatsen, bara pinnen bakom stockholmarna. En vinst skulle med andra ord innebära att de passeras, dock enbart om den kommer under ordinarie tid. DIF skulle fortfarande hålla avståndet tack vare bättre målskillnad om FBK skulle vinna på övertid.

”Ett läckande försvar mot en tokpotent offensiv”

Bara för ett par veckor sedan var DIF i en klart bättre situation än nu. Greppet om en slutspelsplats, inte minst en plats på den övre delen, håller på att tappas efter fyra förluster, två på övertid, på de fem senaste matcherna.

Senast åkte de på en stor käftsmäll hemma i Stockholm; 1-4 mot Frölunda. Försvarsspelet, som annars varit så starkt, vilket varit överraskande, har tappat sin stabilitet totalt.

Även om man inte ska dra alldeles för stora växlar av detta. I en serie som SHL, med det täta schemat, är det lätt hänt att fastna i såväl sämre som bättre sviter.

Nu står ett Färjestad som fått rejäl fart på den offensiva ishockeyn för motståndet. 11 mål på de två senaste matcherna, bara framåt, är ett suveränt facit och vi räknar med att DIF kommer ställas inför tuffa frågor, rejält tuffa…

Ett läckande försvar mot en tokpotent offensiv. Proppen ur? Färjestad -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de ”bara” vinner med två mål – är värt en skojpeng till 4,30 gånger degen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Sätt in 500, spela för 1 500 kr!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 11/1

Speltips: Färjestad -2,0 mål (asian handicap)

Odds: 4,30

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier