2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Finland – Turkiet 9 oktober

Sent skulle Finland vakna, alldeles försent. De är dock i en sådan situation där de har mycket att bevisa och när de ställs mot ett avhängt och eventuellt svårmotiverat Turkiet i VM-kvalets avslutande match kan en skräll vänta runt hörnet…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Först; en pinne på sex matcher, och den kom mot Kosovo. Nu? Två vunna och ett kryss på de senaste – när Island, Kosovo och Kroatien stått för motstånden. Märks av en helt annan jargong i laget; bättre inställning, en rentav smartare och bättre fotboll.

När Pyry Soiri kvitterade till 1-1 borta mot Kroatien den förra veckan innebar det att de petade ner motståndarna från förstaplatsen – stoppade alltså ett, på pappret, klart bättre och motiverat motstånd.

Turkiet blev i och med veckans brutala 0-3-förlust hemma mot Island borta från VM-spel – ett stort fiasko. Klappat och klart; det blir en fjärdeplats. Hur står det till med motivationen nu, inför en helt betydelselös match? Får förbundskapten Mircea Lucescu, som kom in så sent som i augusti, förtroende framöver? Många frågor som ska besvaras.

Finland avslutar med stil

Med ett tunt material, klart sämre än Turkiets, har Finland hämtat andan på ett förtroendeingivande och imponerande vis. Stärkande för moralen och det stärker framtidstron.

Och just av denna anledning, att Finland äntligen fått medvind och levererar trots den prekära och rentav hopplösa situationen som råder inför matchen, får undertecknad att tro på dem här. Nästan så att de ska vara favoriter, även om det är svårt att ställa ut dem som det med tanke på skillnaden som det facto råder.

Har svårt att se Turkiet tända till här – 0-3-förlusten mot Island var en käftsmäll deluxe. Extremt svårt att ladda om efter en sådan, i och med vad man miste till följd av den; chansen att spela mästerskapsfotboll.

Det tål att upprepas; Finland kommer från 1-1 borta mot Kroatien och dessförinnan 1-0-vinster över både Kosovo och Island.

Den raka ettan måste testas till oddset 3,20. Bethard är platsen.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, måndag 9/10

Speltips: Finland vinner, rak etta

Odds: 3,20

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier