24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Fluminense – Gremio 16 juni

Vi höjer ett varningens finger för en skräll i nattmatchen mellan Fluminense och Gremio i brasilianska Serie A. Observera att matchen startar 02:00 under natten mot fredag – en utmärkt nattmacka för nattsuddarna.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det fortsätter dukas ut spelvärde i brasilianska Serie A, vilket varit ett återkommande tema här på Superspelen efter att de stora, europeiska divisionerna avslutades. Fotbollen är dessutom, i min bok, underskattad ur ren underhållningssynpunkt. Rekommenderas verkligen för de som brukar vara uppe efter midnatt.

Förra året – två mittenklubbar. Nu är Fluminese sjua och Gremio tvåa. Vi ska dock inte sticka ut hakan redan nu, då bara sex matcher är spelade och att tabellen ännu inte formats. Huruvida det räcker ända in i kaklet eller ej, det återstår att se.

Spelbolagen presenterar i alla fall Gremio som nästfavorit till att vinna hela serien – till oddset 7,00 hos Bethard (125% bonus upp till 1 250 kronor). Samma spel för Fluminense hos samma bookie är på massiva 31,00x.

En av de mer charmerande delarna med brasilianska Serie A är den där ovissheten. Svårtippat och öppet. Någon given favorit finns inte.

Gremio fortsätter vinna – till 3,30

Hemmaplansfördelen ska absolut inte underskattas, men så pass starka som Gremio sett ut på sistone; är inte en skräll tänkbar? Blir en tuff kväll för Fluminense och finner en del värde i spelen till deras favör.

Sedan ska vi minnas att Gremio vann över Fluminense i Copa do Brasil-dubbelmötet förra månaden. 3-1-vinst hemma och 2-0-dito borta.

Gremio är i alldeles suverän form och har nu vunnit fyra raka matcher, varav två hemma och två borta. Trean satt en bra bit inne hemma mot nykomlingen och uppstickaren Bahia senast, men helt rättvist kom 1-0-baljan – också slutresultatet – i den 86:e minuten. Stark vinnarmentalitet som vuxit fram.

Är inte alls lika imponerad av Fluminense, trots deras fullt acceptabla resultat. Prestationerna har varit svajiga – mycket upp och ner, en hel del mål framåt samt bakåt – och av de fem senaste matcherna har tre slutat i förluster.

Summa summarum; värde finns i den raka tvåan. LeoVegas betalar oss 3,30 gånger pengarna för den och vi synar spelet.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 02:00, fredag 16/6

Speltips: Gremio vinner, rak tvåa

Odds: 3,30

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier