2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Gefle – Helsingborg 2 oktober

En potentiell målskytt till mycket bra betalt, 3,30 gånger pengarna, är identifierad när Gefle ryker ihop med Helsingborg i samband med att den nya veckan tar vid. Vilken?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det där kontraktet som verkade mil borta, det är plötsligt inom räckhåll. Sensommaren och hösten har varit mycket fin, helt till skillnad från dessförinnan, där Gefle faktiskt var tabelljumbo under en lång period, och bättre har det bara blivit – fyra vinster på de fem senaste matcherna.

Därmed har de fått en rejäl skjuts uppåt i tabellen. De är på en av de två kvalplatserna mot Division 1 och om de skulle vinna den här matchen tar de sig förbi två konkurrenter, upp på säker mark. Galet spännande slutspurt av serien, där i bottenstriden…

Medan Gefle jagar nytt kontrakt, jagar Helsingborg en allsvensk plats. De hittas på fjärdeplatsen och är pressade att vinna för att inte bli frånspurtade av tredjeplacerade Trelleborg, som de nu har fyra pinnar upp till.

Formen är lite svårtydd för HIF, som å ena sidan inte förlorat på sex raka matcher men å andra sidan bara vunnit två av dessa. I ett par av kryssmatcherna har de varit illa ute. Bara treor räknas om TFF ska kunna sättas press på framöver.

Åtta mål på sex matcher

När Gefle fått upp farten har de visat att det faktiskt finns kvalitéer i truppen och undertecknad tror starkt att de till slut fixar kontraktet, oavsett om det blir via kval eller att kontraktet säkras redan i serien.

Och från vår sida blir det alltså ett målskyttespel. Spelaren i fokus – norrmannen Bajram Ajeti. Han kom till klubben i mitten av augusti och har lämnat starka avtryck redan nu; stått för åtta mål på sex matcher. Galnaste av allt är att han stått för två baljor tre matcher på raken.

Helsingborg kan vara lite svajiga och i kombination med att vi tycker att deras chanser överdrivs, ser vi värde i Ajeti som målskytt. 3,30 x insatsen är i klar överkant för en spelare i denna form…

Spelet hämtas hos LeoVegas. Polletter – in!

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, måndag 2/10

Speltips: Bajram Ajeti målskytt ”anytime”

Odds: 3,30

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier