3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Gefle IF – Örgryte IS 4 juni

Absolut allt står fel till i Gefle och när de presenteras som hyfsat klara favoriter mot Örgryte i söndagens match med start 15:00, anser vi någonting stå fel till. Speltipset som synas ska trippla insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Vi har botten mot mitten i Superettan.

Gefle, som topptippade, en av de hetaste kandidaterna till att vinna hela kalaset, är jumbo i serien. Och det är väl bara att inse; klubben måste börja om på ny kula. Gammalt ut – nytt in. Trots allt; fem pinnar på tio matcher…

Klassiska Örgryte IS står precis i mitten av tabellen och det är med all säkerhet runt där de kommer landa. Finns alldeles för mycket kvalitet för att dras in bottenstriden, men toppen är ett par snäpp före. Hoppet lever ändå fortfarande. Gäller att prestera även på resande fot. Nu hämtas pinnarna framförallt in hemma på Gamla Ullevi.

Årets första bortavinst – kommer här?

Fyra bortamatcher, tre förluster och ett kryss, har det blivit för Öis och det är siffror som måste bättras på om det ska bli på tal om att studsa uppåt i tabellen – och mycket bättre chans för ett trendbrott kan man inte få.

Det har blivit sex raka förluster för Gefle och det luktar Division 1 långa vägar. Finns inte mycket positivt att hämta ur spelet och om det inte vore för en viss Johan Oremo skulle skörden varit ännu mindre.

Matchen spelas på plast och det talar emot Öis, men mot ett så pass skört motstånd ska deras chanser ändå ses som betydande. Prestationen senast var stabil och Värnamo besegrades med 2-0. Rider vidare på vågen?

Kommer årets första bortavinst för Örgryte? Om inte här – när?

Den raka tvåan plockas till trippla insatsen hos Betway. Skulle nästan vilja påstå att det här är en fifty-fifty-match. Finfint spelvärde!

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 15:00, söndag 4/6

Speltips: Örgryte vinner, rak tvåa

Odds: 3,00

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier