3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Genoa – Inter 7 maj

Det är total kris i både Genoa och Inter inför söndagens 15:00-fajt och vi har tagit oss friheten att trycka in polletterna på en 3,35-oddsare. Kan en skräll vänta oss?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det mesta talar för att Genoa, deras urusla form till trots, fixar kontraktet i årets Serie A-upplaga. När fyra matcher är kvar att spela, har man ändå hela fem pinnar ner till under strecket och Crotone. En eller ett par pinnar till, och då är väl kontraktet i hamn? Med all säkerhet.

Vad som hänt med Inter är svårt att sätta fingret på, men maskineriet har helt slutat snurra på. Hopplöst illa ser det ut – två kryss och fyra förluster på de senaste matcherna. Extra anmärkningsvärt blir det då formen var alldeles suverän innan dess.

Det här har påverkat så att Inter hamnat på efterkälken i jakten på Europa League-biljetterna. Upp till Milan ovanför, som också tappat formen, är avståndet på en trea…

Målpartaj väntar

Genoa har ynka en vinst på hela 2017. Inter är, som nämnt, också helt ur form. Vad bäddar detta för?

Ett skrällspel skulle kunna locka, med exempelvis ettan ståendes i 4,75. Med hur formen ser ut för båda parter, så ökar också ovissheten. Undertecknad får dock ännu bättre känsla – och det på målmarknaden.

Gästernas försvarsspel är under all kritik och nu när de ska trycka upp positionerna, vilket vi kan räkna iskallt med kommer hända, blir de extra sårbara.

Detta kan öppna upp för Genoa, som inte varit speciellt lyckosamma framåt. Kanske just den här typen av match de behöver för att få fart på målskyttet? Samtidigt tror jag att de får stora problem med motståndarnas offensiv, som faktiskt är riktigt bra.

Tanken är, som ni säkert förstått – målrikt. Fart och fläkt! En underhållande fotbollsmatch.

På spelfronten finns det flera tänkbara alternativ att vraka mellan.

Vi håller det enkelt och spelar att det blir över 4,0 mål (asian handicap) till hela 3,35 gånger degen hos LeoVegas. Då får vi cashen tillbaka om det blir exakt fyra mål. Spelet sitter vid fler och missar vid färre.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 15:00, söndag 7/5

Speltips: Över 4,0 mål (asian handicap)

Odds: 3,35

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier