30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Genoa – Napoli 25 oktober

En skräll är inte utesluten när Genoa, vars formkurva pekar uppåt, ställs mot serieledande och suveräna Napoli inför deras hemmapublik. Speltipset som ska få oss att fira en ny vinst är värt 3,35 gånger pengarna.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

När det står cupfotboll på menyerna runtom i Europa, kör Serie A vidare med flera vardagsfajter. Denna är en av dem, med start 20:45 och TV-sänd hos Viasat Sport. Gratis stream hos Unibet, plus en lax i bonus, hämtas – här!

Genoa är väl nästan definitionen av osexiga? Bottenstriden kan vi nästan slå fast att de kommer vara en del av, liksom i fjol. Dock känns det som att det finns en mindre handfull konkurrenter som borde vara sämre över en hel säsong. Hittills har det bara blivit en vinst av nio möjliga för Genoa, en samlad skörd om sex pinnar, men är uppe på säker mark med bättre målskillnad än fyra andra klubbar.

Vänder vi på det, är Napoli kanske seriens sexigaste lag i den mening att de har en offensiv i total världsklass, spelar frejdigt och underhållande fotboll. Laget toppar också Serie A med 8-1-0 i resultatraden och målskillnaden är 26-5.

Genoa inte oävet

Givetvis ska Napoli vara stora favoriter inför en match som denna – botten mot toppen. Vi ser dock inte att de är helt utom fara och värdet hittas faktiskt på spelen till Genoas favör. Skräller?

Börjar Napoli vackla lite? Nu må prestationen mot Inter senast ha varit bra, men ändå lyckades de inte få hål på motståndarna och matchen slutade 0-0. Innan dess en 1-2-förlust när Manchester City besöktes i Champions League.

Spelschemat är också tätt framöver och inom kort väntar ännu en match mot City – en måstematch. Blickarna kanske redan är lite smått inställda på den. Att inte ha fullt fokus, det kan ställa till saker.

Genoa har faktiskt inte sett så usla ut som resultaten vill antyda i Serie A, flera knappa förluster i tuffa matcher. Nu kommer de från 0-0 mot Milan och dessförinnan en 3-2-vinst över Cagliari. Båda matcherna på resande fot.

Ser vi över hela spelåret har Genoa bara förlorat en enda match med större siffror än uddamålet, med 2-4 mot Juventus.

Utesluter inte alls skrällen här och spelar Genoa med +0,5 mål (asian handicap) till hela 3,35 gånger pengarna hos Unibet. Glöm inte att ni ser matchen utan kostnad hos dem. Spelet är detsamma som dubbelchansen 1X, fast med bättre odds.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% extra upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, onsdag 25/10

Speltips: Genoa +0,5 mål (asian handicap)

Odds: 3,35

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier