24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: Getafe – Tenerife 24 juni

Det är öppet inför returen i playoffet mot spanska Primera División. Getafe och Tenerife slåss om platsen uppåt och från matchen monterar vi upp nivån från normalt på målmarknaden.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Förutsättningarna vi har till den här returen, som betyder så mycket, på Coliseum Alfonso Perez är att Tenerife leder med 1-0 från hemmamatchen. Detta efter att Jorge Sáenz smällt dit matchens enda balja i den 22:a minuten.

Givetvis är det en stor fördel att leda, men på hemmaplan är Getafe oerhört starka – vilket också oddssättarna vet om – och det är närmast omöjligt att skilja dem åt med 90 minuter som återstår.

För övrigt slutade Getafe trea, precis bakom direktplatserna uppåt, i Segunda División medan Tenerife blev fyra. Skillnaden mellan lagen var på försvinnande lilla två poäng medan Tenerife därtill hade ett plusmål bättre i målskillnaden.

Kan öppnas upp

Något blunda och kör blir det såklart inte här, eftersom Tenerife bara leder med ett mål – men såhär på hemmaplan och att inleda i uppförsbacke, då kan vi i alla fall tänka oss att Getafe pushar upp positionerna en del.

Exempelvis vann ju Getafe playoffsemin mot Huesca med 5-2 över två möten, varav det på hemmaplan slutade i en förkrossande 3-0-vinst. Finns kraft.

Och ett mål åt det ena eller andra hållet kan ju öppna upp det här totalt. Om exempelvis Tenerife måste jaga, då är risken extremt stor att de faller dit – men även tvärtom, ska nämnas.

Målfest? Javisst!

Över 3,0 mål (asian handicap) plockas till 3,70 gånger fläsket hos LeoVegas. Då får vi insatsen tillbaka om det skulle bli exakt tre mål i matchen.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, lördag 24/6

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)

Odds: 3,70

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier