24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: GIF Sundsvall – AIK 21 september

Oddsrörelserna har varit stora inför torsdagens allsvenska match på Norrporten Arena – GIF Sundsvall mot AIK. Vi är inne på dessa har blivit lite för stora och klipper därför till åt andra hållet, med en 6,85-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är på ett starkt sätt, som visar på moral, som ”Giffarna” Sundsvall lyckats lyfta sig själva från den allsvenska botten. Tre raka vinster – mot AFC Eskilstuna, Sirius och Örebro SK – har dubblat deras skörd av treor under spelåret samt satt dem fem pinnar ovanför Jönköping Södra på den där kvalplatsen. Till och med Kalmar FF har passerats i tabellen.

Nu när nivån höjs – kastas Sundsvall tillbaka ner på jorden, eller kan de fortsätta leverera?

Materialet som AIK har är inte bara bredare, vassare och helt enkelt bättre, utan det är värsta möjliga tajmingen att ställas mot dem. Solnaiterna har steppat upp under den senare delen av spelåret och kommer från flera fina prestationer. Senast krossades Halmstad med fyra mål mot ett på Friends Arena.

Positivt från HBK-matchen är att Nicolás Stefanelli fick det att lossna; satte dit två baljor. Kändes som han behövde det där. Annars har han knappast motsvarat de kraven som han hade när han kom.

Trots allt – bara 2/6 senaste vunna

Oddsen på spelen till AIK:s favör har rasat under veckan. Frågan är om det inte gått lite till överdrift? För Sundsvall är ju faktiskt i suverän form. Skrällen kan vara värd att testa.

Ja, tre raka vunna för Sundsvall. Förvisso mot sämre motstånd än AIK och definitivt sådana i sämre form. Men moralen verkar ha höjts till följd av treorna och självförtroendet likaså. Tror att de kan bjuda upp till kamp här.

Alla kan vinna över alla i Allsvenskan, det är känd fakta – och så bra resultat som Sundsvall skördat är 6,85 x såsen för den raka ettan utan tvekan i överkant.

Det blåser lite medvind för AIK just nu, ja, men faktum är fortfarande att endast två av de sex senaste matcherna slutat i vinster…

Ettan spelas! Bethard är det som ställer ut det bästa oddset.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 21/9

Speltips: GIF Sundsvall vinner, rak etta

Odds: 6,85

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier