28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: GIF Sundsvall – Halmstad BK 15 juli

Löjligt viktiga poäng står på spel i den allsvenska bottenstriden. Göra upp om dessa ska GIF Sundsvall och Halmstad BK – och vi har en idé om var de kommer hamna, varpå slutsatsen landar i ett spel till 3,40 x såsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Fjärde- mot tredjejumbon. Det bjuder Allsvenskan på under lördagseftermiddagen. En fantastiskt betydelsefull historia.

Halmstad hittas på den plats som leder neråt i seriesystemet och Sundsvall alltså precis ovanför. Tre pinnar skiljer dem åt, målskillnaden är exakt densamma, -10, och det betyder att HBK skulle kliva upp på säker mark om de lyckades vinna den här bataljen. Och om ”Giffarna” skulle dito, då ser deras chanser bra ut i kampen om nytt kontrakt.

Första vinsten sedan premiären?

Men som säkert bekant är det sisådär med formen i Sundsvall. Efter uppehållet – två raka 1-2-förluster, ena mot Sirius och andra mot Djurgården. Det innebär nu fem förluster efter varandra.

Desto bättre ser det ut för Halmstad, som undertecknad har varnat för kommer bli bättre och bättre. Tror faktiskt att de kommer fixa kontraktet, till och med. Så bra ska de kunna vara.

Efter uppehållet har HBK kryssat mot Elfsborg på hemmaplan och Blåvitt på bortaplan. Spelet snurrar på och den nytillträdde tränaren Igor Krulj har verkligen fått pusselbitarna på sin plats; med enkla justeringar, såsom rörelsemönstret i anfallsspelet. Ganska enkelt fortfarande, men hittills mer effektivt.

På bortaplan i allmänhet och plast i synnerhet har Halmstad enorma bekymmer och man har inte vunnit sedan premiären – men nu ska den första absolut kunna komma. Formen pekar spikrakt uppåt, spelet klickar allt bättre och tajmingen att möta Sundsvall är alldeles utmärkt.

Finns en hel del som kan locka på spelfronten och vårt val faller helt enkelt på den raka tvåan till 3,40 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 15/7

Speltips: Halmstad BK vinner, rak tvåa

Odds: 3,40

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier