28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: GIF Sundsvall – Malmö FF 29 juli

Det blir ett specialspel till 3,40 gånger degen när GIF Sundsvall tar emot Malmö FF på Norrporten Arena. Botten mot toppen – betyder det bortavinst? Vi ställer oss tveksamma till det, i det här fallet.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Ett lättat Sundsvall är det som är tillbaka på Norrporten Arena, detta efter fyra pinnar i de dubbla mötena mot bottenkonkurrenten Halmstad BK. Hemmamötet vann man med 1-0 och på bortaplan hämtades 0-2 in till 2-2. Nu har avståndet ner till kvalplatsen ökat till fyra pinnar och till det röda tabellområdet är det på sex.

Kan ”Giffarna” bygga vidare på detta? En som är i stort behov av att resultaten fortsätter ticka in är tränaren Joel Cedergren, som möter stor kritik från de egna supporterleden.

Malmö kom tillbaka på rätt spår direkt efter fiaskot i Champions League-kvalet och vann över Jönköping Södra med två mål mot noll, förvisso utan att briljera, men fullt rättvist var det. Så har det ofta sett ut för MFF. Den bredd i truppen som finns är absolut avgörande och spetsen i den sista tredjedelen likaså.

MFF har problem på plast

Nu må de ha hittat rätt direkt, MFF – och de är tveklöst bäst i Allsvenskan. Annat kan inte påstås.

Men detta kan bli en svår match, är känslan. Sviterna från CL-fiaskot kan fortfarande sitta i och på plast är Malmö inte i närheten av lika starka, kontra som på naturgräs. Tanken; en liten reaktion nu?

Det ska dock mycket till för Sundsvall att vinna över Malmö, då skillnaden ändå är betydande. Oavgjort?

Sundsvall kommer till spel stärkta av två bra prestationer och resultat mot Halmstad och kan tills vidare slappna av. Ser deras poängmöjligheter som bra – bättre än vad spelbolagen och marknaden tänker.

Hemmalaget inget spel – oavgjort. Det spelar vi till 3,40 gånger degen hos Betway och då får vi pengarna tillbaka om Sundsvall vinner, att spelet sitter vid oavgjort och missar om MFF drar det längsta strået.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, lördag 29/7

Speltips: Hemmalaget inget spel – oavgjort

Odds: 3,40

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier