23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Girona – Celta Vigo 27 februari

Den sena kvällsmatchen från Spanien, mellan Girona och Celta Vigo, väcker vårt intresse till liv på ur spelsynpunkt. Vårt speltips inför matchen betalar er 3,25 x insatsen och det rekommenderas varmt.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

21:30. Girona mot Celta Vigo – två lag som fortfarande jagar Europaspel. De står absolut inte starkast där, men har okej utgångspositioner och ska därmed inte räknas bort.

Att Girona är och nosar där uppe i tabellen överraskar klart mer kontra att Celta Vigo gör detsamma. Undertecknad – med de flesta andra – väntade sig att de snarare skulle få slåss för kontraktet. Mäkta imponerande av nykomlingen!

Formen får vi, trots 1-6 i baken mot Barcelona senast, betrakta vara fin. På hemmaplan har de varit fantastiskt vassa den senaste tiden: fyra raka vinster och inte ett enda insläppt mål på dessa. Krossen av Las Palmas, med tennissiffrorna 6-0, sticker såklart ut.

Två platser och pinnen ovanför Girona i tabellen, där står Celta Vigo – och det är väl ungefär som väntat: en plats på den övre tabellhalvan, men en bra bit bakom det absoluta toppskiktet. Målet: nå ut i Europa. Förstås. Trots hård konkurrens kan man inte vifta bort möjligheterna totalt.

Med lite flyt kan den sjundeplats som de hittas på just nu också leda ut dit, beroende på resultat i den inhemska cupen och/eller Europacuperna. Bara att gnugga vidare…

Helt öppet – vi synar skrälloddset

Ett fantastiskt hemmafacit, ja. Men såväl Girona som Celta Vigo är normalt rejält svajiga: lever mycket på dagsformen och momentum. Upp och ner, ner och upp.

Girona chockade Barcelona när de klev ut med en oväntat offensiv approach på Camp Nou senast. Ledningen tog de också i den absoluta upptakten, men käftsmällarna kom kort inpå – och till slut blev det alltså en 1-6-förlust.

Givetvis ska vi inte sopa under mattan med att det här är en helt annan typ av match, men att den insatsen skulle sakna inverkan på självförtroendet – inte en chans i världen.

Celta Vigo hittade tillbaka på vinnarspåret efter en sämre period, med en 2-0-vinst över Eibar i slutet av förra veckan. Kanske är det starten på en bättre svit?

Matchen känns helt oviss och kan sluta exakt hur som helst. Därmed hittar vi spelvärde i den raka tvåan till 3,25 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:30, tisdag 27/2

Speltips: Celta Vigo vinner, rak tvåa

Odds: 3,25

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier