24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: Grekland – Kroatien 12 november

Grekland står inför en närmast omöjlig uppgift att vända 1-4 till vinst i playoffet till VM 2018 mot Kroatien och jakten i uppförsbacke kan mycket väl slå fel. Vårt speltips blir en 3,40-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Är skillnaden helt enkelt för stor? Kroatien krossade Grekland med fyra mål mot ett i Zagreb och det var aldrig något snack om saken; vilket lag som faktiskt är bäst. Siffrorna hade till och med kunnat bli större som matchen utvecklades.

Under kvalet har dock Grekland redan överraskat – så varför inte igen? – och kom före Bosnien i gruppspelet, vilket placerat dem här i kvalet. Ettan Belgien, de var däremot en klass för sig själva. Med tanke på det brutala fiaskot i EM-kvalet året innan är det svårt att sia vartåt det barkar för Greklands del.

Kroatien är kanske inte en av de mest namnstarka nationerna i varken världen eller Europa, men materialet för att skrälla finns. Den mest lysande stjärnan – Mario Mandzukic. Men även Luka Modric, Ivan Rakitic och Ivan Perisic.

Gruppspelet svek de dock stort i, Kroatien. Från att ha sett ut som ohotad etta – till att svaja till under slutspurten och faktiskt tappa förstaplatsen till Island. Småpressade om andraditot var de också, men det hela löstes med en 2-0-vinst borta över Ukraina i den avslutande matchen.

Leder redan i halvtid – vinner efter fulltid

Som om det inte var skrivet som i sten på förhand, visade det inledande av dessa möten det – att Kroatien är klasserna bättre än Grekland. Flera klasser.

4-1 var alltså siffror som kunde ha blivit större. Grekland var helt chanslösa och nu när de ska försöka jaga ifatt kan det smälla hårt tillbaka. Med tre mål att hämta in måste de sätta fart på grejerna från start, någonting som öppnar för Kroatien, som har så mycket udd, att sätta den absoluta kniven i kistan.

Alla typer av spel till Kroatiens favör är lockande – vi ser chansen att höja nivån lite.

Expekt är mycket generösa här och erbjuder oss makalösa 3,40 gånger degen för att Kroatien ska leda redan i halvtid och vinna efter fulltid. Brutalt överodds.

  Rygga spelet hos Expekt – Sätt in 100 – spela för 500 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, söndag 12/11

Speltips: 2/2 (HT/FT)

Odds: 3,40

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier