2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Gremio – Bahia 13/6

När utbudet är så pass tunt tar vi oss till brasilianska Serie A, där trean Gremio tar emot sexan Bahia på Arena do Gremio. Har värdskapet blivit lite stora favoriter?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Medan de europeiska toppdivisionerna avslutats, är det full rulle i Brasilien. Om man är en nattsuddare, finns det alltid ofta sevärda matcher att förgylla nätterna med. Här har vi, utan tvekan, en sådan.

Gremio har i seriestarten samlat ihop tillräckligt med poäng för en tredjeplats med fyra vinster och en förlust och eftersom det här är en hängmatch skulle man kliva upp ännu en placering vid händelse minst en pinne och en seger skulle sätta dem precis bakom serieledande Corinthians.

Nykomlingen Bahia har varit en positiv överraskning såhär långt, efter att med nöd och näppe ha avancerat upp från andradivisionen i fjol. Med tre vinster och två förluster är de en trea bakom nattens motståndare. Med största sannolikhet kommer dock resan leda neråt i tabellen. Frågan är; redan nu?

Kan hålla emot – oavgjort

Ska såklart vara skillnad mellan dessa parter över ett helt spelår. Men nu, känns det inte som att en liten skräll kan vänta?

Gremio plockade en galen 6-3-vinst borta över toppkonkurrenten Chapecoense senast och formen är uppenbarligen fin. Här väntar dock en tuff match, mot ett Bahia som visat klassen under seriestarten.

Gästerna har inte bara vunnit de två senaste matcherna, utan också hållit nollan och borde kunna sätta käppar i hjulen för motståndarna. Att vinna, däremot? Det känns lite långsökt, måste erkännas.

Vad landar detta i? Krysset!

Spelet finns till hela 4,20 x insatsen hos Betway och det är verkligen spelvärt. Perfekt att spetsa till en troligtvis sevärd batalj.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 01:00, natten mot tisdag 13/6

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 4,20

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier