2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Häcken – Hammarby 3 juli

Vi testar lyckan från ännu en allsvensk arena, Bravida Arena, där Häcken får besök från Stockholm och av Hammarby – och vi har kommit fram till en slutsats på spelfronten som är värd 3,95 x såsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Häcken, en besvikelse. Hammarby, en succé. Eller är det så enkelt?

Med det material som Häcken ska de, utan minsta diskussion, återfinnas på den övre tabellhalvan och den tiondeplats som då placerades på är inte annat än ett misslyckande från Mikael Stahres sida. Sedan ska det ju nämnas att en vinst här skulle betyda att avståndet till topp tre och Europaområdet minskar till ynka två pinnar…

Hammarby hittas strax ovanför i tabellen, en pinne mer bestämt. Kan de vidare hålla samma standard? Övre halvan, det vore en succé. Addera de två derbysegrarna under våren och det finns många positiva delar att ta med sig och bygga vidare på.

Hammarby – kryssat hälften av matcherna

Gillar skrällchansen här, fastän jag värderar Häcken som bättre på pappret. Klart bättre, till och med.

Häcken avslutade våren med två raka förluster – mot Elfsborg och Östersund – utan mål framåt och det är just i offensiven vissa problem kan identifieras. Skadeproblemen kan ha spelat in, det ska också erkännas.

Gästande Hammarby har hållit en oväntad nivå och formen innan uppehållet var fantastisk. Konserverad tills nu? I tuffa matcher har man lyckats leverera bra resultat och välspelad fotboll; skrällt vid flera tillfällen.

Men blir det ett spel på den raka tvåan? Icke!

Istället är det krysset som lockar. Att vinna på Bravida Arena, det krävs någonting extra för det och båda lagen har varit kryssbenägna under våren; Hammarby med sex stycken oavgjorda till antalet och Häcken fem.

Oavgjort, rakt kryss, spelas till 3,95 x såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, måndag 3/7

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,95

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier