24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Hajduk Split – Everton 24 augusti

Ett specialspel på halvtid-fulltidsmarknaden värt 5,75 x såsen tipsas om när det vankas returmöte mellan Hajduk Split och Everton i Europa League-playoffkvalrundan.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Helt över är det inte, men visst ska det mycket till för Hajduk Split att vända och plocka den här åtråvärda Europa League-platsen.

På Goodison Park vann Everton med 2-0 – helt rättvist, välförtjänt – och där visade de verkligen att Europaspelet satsas på; med uttagningen av startelvan liksom prestationen i matchen.

Över det hela är Everton fantastiskt intressanta; värvat smart och mycket. Tror de kan överraska – i Europa och Premier League. Där kommer Wayne Rooney ha en framträdande roll.

Hajduk Split är inte oävna och bör kunna stå upp mot ett mer namnstarkare Everton på hemmaplan – men hämta in två baljor, utan bortamål? Det skulle vara en skräll av den större varianten. Händer väl inte? Mycket, mycket ska till. Större skrällar har dock inträffat förut.

Halvtid-fulltidsspel

Halvtid-fulltidsmarknaden – spel till 5,75 gånger pengarna. Hur tänker vi?

Det som imponerat allra mest med Everton i upptakten av spelåret är deras sätt att tajta till försvarsspelet. Motståndarna har haft det oerhört svårt att skapa speciellt mycket av värde och nollan är faktiskt hållen i fyra av fem tävlingsmatcher. Enda insläppta kom borta mot Manchester City, 1-1, senast. Det behöver man förstås inte skämmas över, utan tvärtom.

Tanken är att Everton kommer lämna över taktpinnen till Hajduk Split, som absolut inte har råd att kliva på alltför högt, då kommer de straffas. Småpassivt bollinnehav till en början – och ett Everton som klarar av att stå emot.

Närmare slutet kommer dock kroaterna behöva blotta sig, öka takten och således också bjuda ett vasst och för ärlighetens skull klart bättre Everton på större ytor att ställa om och operera på. Sätter spiken i kistan i den andra halvleken?

Spelet – X/2 (HT/FT) till oddset 5,75 hos LeoVegas. Det innebär att spelet sitter om det står oavgjort i halvtid och Everton vinner efter fulltid.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, torsdag 24/8

Speltips: X/2 (HT/FT)

Odds: 5,75

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier