28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Halmstad BK – Örebro SK 20 maj

Två av Allsvenskans mest krisdrabbade klubbar i Halmstad BK och Örebro SK drabbar samman under lördagen – och från den matchen har vi vaskat fram en 3,65-oddsare som lockar starkt.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Halmstad; fem raka förluster och inte en enda vinst sedan premiären. Fem pinnar på nio matcher och med det en plats som tredjejumbo, alltså den plats som innebär kval mellan Allsvenskan och Superettan. Situationen, den är pressad för den klassiska fotbollsklubben.

Och Örebro; fyra raka förluster. Sex raka utan vinst, varav endast ett enda mål framåt på dessa matcher – och då brukar ÖSK annars utmärka sig för just deras offensiva kvalitéer. Åtta pinnar inspelade och således parkerar man på platsen ovanför HBK i tabellen.

Frågan är; vartåt barkar det?

För Halmstads del har man varit helt inriktade på att få slåss i botten av tabellen, för att undvika nedflyttning. Örebro har en desto större kravbild och är inte alls väntade att behöva fajtas om kontraktet, utan snarare att landa någonstans i det bekväma mittenskiktet.

Varit förtjänta av mer

Undertecknad har nämnt det förut; att Halmstad varit förtjänta av klart mer på sistone, inte minst på hemmaplan där det faktiskt sett spelmässigt riktigt bra ut. Men som bekant; det är pinnarna som räknas när allt ska summeras, inte prestationerna.

Känslan är dock att det kommer och ska vända för HBK. Att åka till Örjans Vall är en tuff uppgift, med Halmstads hemmastyrka och den rentav urusla gräsmattan.

Eftersom Örebro är ett lag som vill rulla mycket boll, kan de lätt åka dit när mattan är så pass usel. Enligt spelarna; närmast ospelbar. Stor fördel Halmstad, som är tyngre och lägger mindre kraft vid de tekniska momenten och possessionspelet.

Örebro föll med 0-2 när Sundsvall kom på besök till Behrn Arena senast. En på alla möjliga plan katastrofal insats av närkingarna, som inte alls får pusselbitarna på sin plats.

Lutar starkt åt Halmstad här – och skulle inte bli förvånad om de vann med siffror större än uddamålet.

Därför spelas – Halmstad -1,0 mål (asian handicap) till 3,65 gånger insatsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, lördag 20/5

Speltips: Halmstad -1,0 mål (asian handicap)

Odds: 3,65

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier