28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Halmstad – Elfsborg 1 juli

Det allsvenska uppehållet är till sin ände – och här på Superspelen återstartar vi med ett speltips värt 3,65 x såsen från Örjans Vall och matchen mellan Halmstad och Elfsborg.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Halmstads återkomst till det svenska finrummet har, ännu, inte varit superlyckad och under de 12 första matcherna endast snittat en halv pinne per match, vilket placerar dem som nästjumbo. Endast AFC Eskilstuna – förvånande, va? – har varit sämre och till kvalplatsplacerade Kalmar FF har man två pinnar. Säker mark är fem bort.

Under slutspurten hamnade Halmstad lite på fel spår, men innan dess stod man upp hyfsat. Man har varit förtjänta av en bra mycket större skörd, inte minst på hemmaplan, och det visar på att viss kapacitet finns i detta HBK, trots allt. Nog för överlevnad? Undertecknad håller dörren öppen…

Gästande Elfsborg har kritiserats en hel del för deras oerhört obalanserade trupp, där offensiven är av absolut toppklass och defensiven, ja, tunn – något som synts i matcherna, likväl på resultattavlorna.

Men precis före uppehållet hittade de sannerligen formen, IFE. Tre vinster, ett kryss och noll förluster. Förhoppningen är att formen konserverats.

Nytändning med tränarbytet

På pappret är det mycket som talar för Elfsborg, det ska erkännas – men undertecknad får känsla för Halmstad och ser klart värde i spelen till deras favör.

Dels är det svårt att sia hur det är med formen efter ett uppehåll om en hel månad. De senaste matcherna spelar allt mindre roll, nu med denna nystart.

Just det, en nystart, kan Halmstad verkligen få i och med tränarbytet från Janne Jönsson till oprövade Igor Grulj, 28.

Att komma till Örjans Vall är allt annat än en enkel uppgift. Halmstad har spelat bra på hemmaplan och kunde mycket väl ha vunnit ett par, tre matcher till. Faktum är ju att årets enda vinst kom i premiären när Östersund kom på besök.

Hemmaplansfördelen stärks dessutom oerhört för HBK eftersom Elfsborg har erkända bekymmer på naturgräs.

1-0?

Den raka ettan synas till 3,65x. Bethard är platsen.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, lördag 1/7

Speltips: Halmstad vinner, rak etta

Odds: 3,65

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier