3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Helsingborg – Brommapojkarna 12/6

Måndagen bjuder på toppfotboll från Superettan – tvåan Helsingborg välkomnar ettan Brommapojkarna till Olympia, och då tycker vi oss få oförtjänt bra betalt på ett 1X2-tecken.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Toppmöte! Upplagt för fotbollsfest.

Två nykomlingar är det som hittas i toppen av tabellen; Helsingborg, som ramlade ur Allsvenskan förra året, samt Brommapojkarna, som studsade upp från Division 1. Även Dalkurd är starkt inblandade i toppstriden, tre pinnar bakom HIF med matchen mindre spelad.

Brommapojkarnas försprång har dock växt och är på fem poäng. Det med tyder på att de plockar hem kalaset och att det blir allsvenskt spel nästa år.

Bethard dukar upp spelvärde på nytt

Blir lite kortare tankar här.

Ser Brommapojkarna som knappa favoriter – precis det omvända från spelbolagen just nu – men här ser vi chanserna för ett oavgjort resultat klart större än oddssättarna föreslår, trots att jag ser Brommapojkarna som bättre. Ganska mycket bättre, till och med.

Vad som jämnar ut skillnaden – hemmaplansfördelen. Ett något starkare bortalag, som vi påpekat förut, bäddar ofta för en tajt match. Rimligtvis.

Sedan drar Helsingborg ännu större fördel i och med att Olympia pryds av naturgräs medan Brommapojkarnas spel gynnas klart mer av snabba plastmattor.

Tillfälligt har Bethard höjt upp deras odds rejält på 1X2-marknaderna i de mest relevanta matcherna, ofta upp mot 100% i återbetalning, för att locka nya spelare och detta vore löjligt dumt att missa. Hos dem får ni hela 125% upp till 1 250 kronor i välkomstbonus!

Även i denna match sticker Bethard ut hakan och vi får fantastiskt fina 3,40 x insatsen för det raka krysset, vilket är runt 20 punkter bättre betalt än hos de flesta anda bookies, och det klipper vi förstås till på.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, måndag 12/6

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,40

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier