2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Helsingborg – Syrianska 29 maj

Det är med uppåtpekande formkurvor som Helsingborg och Syrianska ställs mot varandra på Olympia – och från matchen har vi handplockat ut ett spel värt 3,15 x insatsen hos målmarknaden.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Efter en trevande start har Helsingborg verkligen fått upp farten och nu är formraden i 4-1-0 – en skörd som gjort att de studsat upp till seriens tredjeplats och om den här matchen vinns, petar Dalkurd ner från silverplatsen och samtidigt sätts serieledande Brommapojkarna under press.

Blir det direkt ner i Superettan och upp i finrummet för skåningarna? Utsikterna ser ändå, trots ekonomiska problem i klubben, positiva ut.

Precis likadan är Syrianskas formkurva. En sämre start – bättre på sistone. Skillnaden är att de varken ska ha eller har chans på toppen och får istället fokusera på att i första hand överleva i Superettan och därefter etablera sig i mittenskiktet. Lite där man får börja och sedermera ta det därifrån.

Bra chans för linan att passeras

Formstarkt mot formstarkt. Betyder det ett målpartaj på Olympia? Det är tanken här.

Helsingborg har fått bra fart på och leverans i offensiven, medan det alltjämt ser lite svajigt ut i defensiven och det stärks förstås av att de förväntas samt vill föra de flesta av matcherna i serien, speciellt dem på hemmaplan.

Ser vi till statistiken har fem raka matcher klivit över den klassiska 2,5-målslinan för HIF och en av dessa 3,5 också – men i flera har möjligheterna funnits för en större målskörd i matcherna, såväl framåt som bakåt.

Syrianska kommer få problem här och de ännu tuffare blir det då matchen spelas på naturgräs – något som stärker Helsingborgs favoritskap. Södertäljegänget har dock visat prov på fin form på sistone; målat i fem raka matcher och Örgryte.

Summa summarum – ett Helsingborg som vill framåt och kommer anfalla frejdigt mot ett Syrianska som ska ses med hyfsad chans att straffa dem?

Detta får oss att landa i ett överspel på 3,5-målslinan – till 3,15 x såsen hos LeoVegas. Inget snack om att värde finns i de siffrorna, va?

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, måndag 29/5

Speltips: Över 3,5 mål

Odds: 3,15

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier