24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Hertha Berlin – Östersund 7 december

Valet av skrällspel, som vi så ofta sysslar med här på Superspelen, inför Europa League-matchen mellan Hertha Berlin och Östersund är enkelt – och det är värt 3,30 x såsen…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Succén tycks inte ha något motstycke för Östersunds FK. Låt oss ta det lite snabbt…

I kvalet skickades Galatasaray, Fola Esch och PAOK ut – två av tre, rena storskrällarna – och inför den sista gruppspelsomgången hittas de på förstaplatsen när Athletic Bilbao, Zorya och Hertha Berlin står för konkurrensen.

En plats i det prestigefyllda slutspelet har de redan säkrat, ÖFK, med tre vinster, ett kryss och en förlust. Däremot riskerar de fortfarande att petas från förstaplatsen när Athletic Bilbao flåsar dem i nacken, vilket skulle undvikas om denna match slutade upp i tre pinnar. Annars får man sätta hoppet till att spanjorerna inte vinner mot Zorya.

Hertha Berlins resultatrad är helt den omvända från Östersunds, alltså; en vinst, ett kryss och tre torskar. Med det har de inte en chans att nå slutspelet – så, hur står det till med motivationen inför matchen? Måttlig bör den vara, är känslan.

Dessutom har Hertha ett seriespel att oroa sig för, där de är nere på den undre tabellhalvan och avståndet till topplatserna, de ut i Europa, bara ökar och ökar. Formen är det illa med…

Rotation och motivationsbrist

Ser inte varför Hertha Berlin ska vara klara favoriter här, bortsett från namnen som finns. Kan oddsen justeras? Sannolikt. Därför rekommenderar vi att; skynda, fynda! Värdet kan snart vara poff-väck.

För Hertha Berlin är det här rentav en oönskad match. De har ingen makt att kunna förändra situationen i Europa League och har således allt fokus på Bundesliga. Rotation kommer det bli kraftigt av – och att hitta tändvätskan för de som tar plats kan bli svårt.

Östersund fortsätter chocka Europa, inte bara med starka resultat – utan på sättet de spelar. Fruktansvärt imponerande. Nu har de chansen att säkra förstaplatsen och den tror vi att de kan ta. 3,30x för den raka tvåan, där skänker spelbolagen bort spelvärde…

Glöm inte heller bort att krysset är rentav oönskat för Östersund och att Hertha Berlin kan antas ha noll intresse av att bevaka resultat. Därmed ökar också chansen för att vi får en vinnare i matchen.

Som nämnt; pengarna in på den raka tvåan. 3,30 är oddset och det får vi av Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!
Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:05, torsdag 7/12

Speltips: Östersund vinner, rak tvåa

Odds: 3,30

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier