25/11 2018 Wolverhampton Huddersfield Speltips

Speltips och odds: Holland – Danmark 6 augusti

Alla ögon riktas mot Holland när det nu är dags för final i Europamästerskapet för damer. Värdnationen Holland tar där emot det danska landslaget, som också gjort en fin turnering. Här hittar vi ett skönt skrällspel till 5,05 gånger degen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det väntar en smaskig EM-final på söndagseftermiddagen. Värdnationen Holland tar sig an Danmark, som imponerat stort rakt igenom hela turneringen och som slagit ut tunga länder som Tyskland och Österrike i slutspelet.

Spelbolagen håller Holland som klara favoriter här och det kan väl tyckas rimligt att de är aningen hetare oddsmässigt, men i vår värld är det här i stora drag en öppen historia. Båda lagen avancerade vidare från samma grupp, där de stod för liknande resultat.

Holland vann gruppspelets möte med 1-0 och har såklart en liten psykologisk fördel tack vare det. Å andra sidan var den matchen jämn och känslan är att Danmark – om de träffar rätt – lika väl kan vinna matchen.

Vi litar på våra grannar

Holland har också imponerat rakt igenom hela turneringen, med idel segrar och ett fint anfallsspel. Samtidigt menar vi att det är ett lag som haft en del stolpe in och som – när det väl gäller – kanske kuvar något under trycket.

Man får inte glömma att det inte bara är en fördel att spela inför sin hemmapublik. I en final kan det innebära lite extra press. Känslan är också att matchen är så pass jämn att det kan gå hur som helst. En solid dansk defensiv insats – två insläppta mål på fem matcher vittnar om en bra stabilitet – kan räcka långt.

Det raka spelet på Danmark ger hela 5,05 gånger pengarna hos Bethard. Det är högt.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 17:00, söndag 6/8

Speltips: Danmark vinner (ordinarie tid)

Odds: 5,05

Bolag: Bethard

 

Följ oss på sociala medier