3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Holland – Sverige 10 oktober

Redan nu kliver vi in på ett spel inför matchen mellan Holland och Sverige i VM-kvalet. Utan att veta utgången i lördagens matcher går det att få ett mycket trevligt odds.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Sverige kliver in till de två avslutande VM-kvalmatcherna med allt i egna händer. Primärt handlar det om att hålla Holland bakom sig i tabellen för att på så sätt säkra åtminstone playoff till VM.

På tisdag möts Sverige och Holland i det som kan bli en direkt avgörande match om andraplatsen i gruppen och redan nu går det att ana vilken drabbning det kan komma att bli.

Spelbolagen är såklart snabbt uppe med sina odds och vi känner oss tvungna att kliva in tidigt på ett spel här. Sverige åker troligen till Holland med ingångsvärdet att det räcker att hålla någorlunda tätt bakåt och inte förlora så stort, men frågan är om inte det är ett perfekt utgångsläge för gästerna?

Underskatta inte Sverige

Det är som bekant en välkänd svensk tradition att verkligen kunna krypa hem, organisera sig bra defensivt och därigenom hålla ganska tätt bakåt. När förutsättningarna är sådana som de ser ut att vara inför tisdagens match finns det all anledning att tro ganska hårt på Sverige.

Sverige är också ett ganska starkt kontringslag, som dessutom har individuell skicklighet på fasta situationer och längst främst vänsterkanten som gör att de hela tiden hotar.

Att Sverige skulle gneta sig till ett 1-0-resultat, likt i segern hemma mot Frankrike, är således inte alls osannolikt. Ett Holland som måste jaga mål och vinst kommer att blotta sig bakåt, något som lär passa Sverige ännu bättre.

Därtill är inte holländarna så bra som de traditionellt sett brukar vara. Det finns ingen anledning att vara rädda så här på förhand.

Sverige vinner spelas till 6,15 gånger degen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 10/10

Speltips: Sverige vinner
Odds: 6,15

Bolag: Bethard

Följ oss på sociala medier