28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Huddersfield – Burnley 30 december

När ska spelbolagen sluta underskatta Burnley? Inte ännu, i alla fall! Det klargör de tydligt med de nedplitade oddsen när de ställs mot Huddersfield, på bortaplan. God chans på de tre pinnarna?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är tätt matchande i Premier League och här väntar en av de många lördagsmatcherna, med avspark 16:00.

Något som höjer tempen på matchen såhär på förhand är att det är två lag som överraskat många. Inte minst gäller det Burnley, som fortfarande till och med är och nosar på Europaplatserna. Troligtvis ska de ner några hack i tabellen tills allt har summerats, men bevisligen är de inte att underskatta.

Lagen kommer båda från varsin kryssmatch. Huddersfield spelade 1-1 hemma mot Stoke medan Burnley fick 2-2 när Manchester United gästades, och där var det ruskigt nära att landa i hela tre poäng.

Dagens skrällspel utsett

Gnugga ögonen – är det på allvar?!

Man undrar hur länge det ska dröja innan spelbolagen faktiskt börjar ta Burnley seriöst, så starka resultat de faktiskt skördar – vecka ut och vecka in. De var exempelvis bara minuter från att skrälla hem tre pinnar borta mot Manchester United på Old Trafford senast, men fick nöja sig med en efter att ”De röda djävlarna” kvitterat på stopptid.

Hur som helst var det ett mycket starkt sätt att studsa tillbaka på efter 0-3-debaclet mot Tottenham.

Succéreceptet? En järnhård defensiv. Uppoffrande och med starka inslag av kampmoment. Ofta räcker det med att gneta in en balja för att vinna matcherna.

Nu ska vi ha full respekt för Huddersfield, som i viss mån påminner om Burnley. De har bara förlorat en match av de fem senaste, vilket dessutom var mot tabelltrean Chelsea, och har överraskat över det stora hela. Men! Insatsen mot Stoke, också på hemmaplan, senast var inte den bästa. Lite flyt att inte mer än ett mål släpptes in i 1-1-matchen.

3,55 gånger pengarna för den raka tvåan? Det måste klippas till på. Dagens skrällspel är härmed utsett! LeoVegas är platsen.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 30/12

Speltips: Burnley vinner, rak tvåa

Odds: 3,55

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier