23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Huddersfield – Liverpool 30 januari

Tisdagen bjuder på tre Premier League-matcher och den TV-sända står Huddersfield och Liverpool för. Platsen? Kirklees Stadium och därifrån skruvar vi upp med ett speltips värt 11,00 gånger pengarna.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

21:00, Viasat Premium eller Viaplay! Kvällens andra två PL-matcher, som inte sänds på svensk television, är West Ham mot Crystal Palace samt Swansea mot Arsenal. Vilken superkväll, inte sant?

Matchen kommer Liverpool till med två raka förluster, vilka följde upp den magiska 4-3-segern över suveräna Manchester City på Anfield. Det är således svårt att veta vart Liverpool står. Högstanivån är fantastisk, lägstanivån helt tvärtom. Blandad kompott, i rena prestationer som resultat.

Kanske passar det då som handen i handsken att ställas mot just Huddersfield? Nykomlingen är i mycket dunkel form; har förlorat tre matcher efter varandra och den senaste Premier League-vinsten plockades så sent som den 16:e december. Sedan dess har sex seriematcher avverkats.

Men det är också i de – så kallade – enkla matcherna som Liverpool tenderar att svika stort i. Precis som de två senaste faktiskt: Swansea och West Bromwich, jumbo och nästjumbo, är ju knappast några höjdarmotstånd.

”Ett drömlikt odds!”

Det är å ena sidan en match Liverpool skulle kunna vinna med förkrossande siffror, men å andra sidan en de lika väl skulle kunna förlora. Slutsatsen från oss på Superspelen blir att slå på stort – att lämna förtroendet i händerna på Huddersfield, deras dunkla form till trots.

Kan Liverpool förlora borta mot Swansea och hemma mot West Bromwich, ja, då kan de åka på stryk av Huddersfield. Utfallet är förvisso hyfsat osannolikt, men klart mer sannolikt än vad oddsen indikerar på, som formen ser ut och den allmänna ovissheten runt Liverpool.

Man skulle för den delen kunna spela rena överspel i matchen, eller specifikt på endera part i matchen, men här ser vi värdet i att det facto höja nivån rejält. Och det vet vi ju om att ni läsare hos oss älskar – höga odds!

11,00 gånger det investerade kapitalet är ett drömlikt odds för den raka ettan på Kirklees Stadium och det är bara att tacka Bethard så hjärtligt för. In med polletterna!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, tisdag 30/1

Speltips: Huddersfield vinner, den raka ettan

Odds: 11,00

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier