24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: IF Elfsborg – AFC Eskilstuna 18 maj

Det är fokus på Allsvenskan och matchen mellan IF Elfsborg och AFC Eskilstuna på Borås Arena härnäst samt ett speltips till alldeles för höga 5,00 gånger degen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är tätt med allsvenska matcher just nu – underbart! – och det finns spel att vraka åt alla håll och kanter i landet. Här tar vi oss alltså till Borås, dit AFC Eskilstuna tar picket och packet för att försöka skrälla hem poängen från ett svajigt Elfsborg.

Missnöjet mot tränaren Magnus Haglund är utbrett och stort i Elfsborgstruppen, liksom utifrån. Laget har bara förmått att lösa i snitt en pinne per match, alltså åtta stycken, och hamnat på efterkälken mot toppskiktet i Allsvenskan.

Men hur förvånande är det? Elfsborg må ha en offensiv som kan sätta skräck i vilket allsvenskt försvar som helst, men bakåt är det pinntunt. En helt felbalanserad trupp och därför kommer sommarfönstret bli av stor betydelse för boråsarna.

AFC Eskilstuna var bottentippade, tillsammans med bland andra GIF Sundsvall, inför säsongen och har inte heller lyckats att motbevisa kritikerna, läs: allmänheten. Inte en enda match har vunnits och det är förstås under all kritik. Tre pinnar och sist i tabellen. Det ska fantastiskt mycket till för att detta AFC, med Pelle Olsson vid rodret, ska överleva i det svenska finrummet…

Krysset lockar – till 5,00

1X2-marknaden är det vi testar lyckan på. Som ni då förstår; det är en liten skrälltanke vi har. För inte kan väl IFE, oavsett motstånd, ses som en stabil favorit som situationen är för tillfället?

Hemmalaget kommer från en brutal 1-4-knockout av Sirius och föll innan dess med 1-2 när Malmö FF kom på besök till Borås Arena, vilket följde upp två raka kryss. Defensivt är man fullständigt otillräckliga – och detta tror vi att AFC ska kunna utnyttja.

Fyra raka förluster för AFC, ja, men det var nära att bli en pinne när IFK Norrköping kom på besök senast. 1-2-förlust till slut, efter en usel första halvlek. Bättre i andra.

Undertecknad tror att AFC Eskilstuna kommer trilla ur Allsvenskan med dunder och brak, men helt borta brukar de inte vara och mot ett Elfsborg ur harmoni och vars defensiv blöder, då är det inte omöjligt att det blir poäng.

Men seger? Nja, den kraften borde inte finnas.

Därför spelar vi, som ni säkert räknat ut vid det här laget, det raka krysset till massiva 5,00 gånger fläsket hos världens största spelbolag, Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 18/5

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 5,00

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier