21/10 2018 Speltips Elfsborg Sundsvall

Speltips och odds: IFK Göteborg – Halmstad BK 10 juli

Snart väntar en ny vecka och den kickstartas med match mellan IFK Göteborg och Halmstad BK på Gamla Ullevi – och då köper vi inte alls Blåvitts alldeles för stora favoritskap. Spelet vi köper är värt 5,20 gånger degen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Lite positivt snack är det – äntligen – runtom Blåvitt, efter att de vunnit den allsvenska omstarten borta mot Jönköping Södra. Imponerande 2-0 skrevs resultatet, vilket Tobias Hysén fastställde en bra bit in i andra halvlek. Den rutinerade anfallaren är i superform! Alltid en målskytt att räkna med.

Nere på den undre tabellhalvan är de dock alltjämt, IFK Göteborg. Förvisso i ett tajt mittenskikt och en eller ett par matcher färre spelade än konkurrenterna runtom. Räcker man till för att slåss om Europaplatserna? Nja…

Nykomlingen Halmstad är illa ute; nästjumbo i serien och med en pinne upp till kvalplatsen samt fyra till säker mark. Laget har haft svårt att vinna fotbollsmatcher – trots att man varit den bättre parten i flera av dem, på hemmaplan. Bortaspelet har det varit lite sisådär med.

Löser ett kryss?

Trots Halmstads bortaspel och det faktum att Blåvitt är minst ett par klasser bättre, ser vi skrällchansen som okej här. Tanken; kryss?

Undertecknad tyckte Halmstad visade klass i omstarten och känslan är att de borde få lite så kallad retroaktiv utdelning snart. På naturgräs kan de ställa till med problem för mer eller mindre vilken allsvensk motståndare som helst – och Blåvitt sprudlar knappast och har en tendens att kryssa ofta.

Fem kryss på de inledande 12 matcherna har det blivit för Blåvitt och statistiken för Halmstad är fyra på 13 matcher.

Summa summarum; jag tror att Halmstad kan hålla det här tajt och stjäla hem en poäng till Örjans Vall.

Oavgjort, rakt kryss, spelas till 5,20 x såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, måndag 10/7

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 5,20

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier