2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: IFK Norrköping – AFC Eskilstuna 7 augusti

IFK Norrköping fortsätter att gå dåligt efter den allsvenska omstarten i somras. I skrivande stund har laget fyra raka förluster i Allsvenskan. Nu kan ett småpiggt AFC Eskilstuna möjligen ställa till det.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det har verkligen inte varit muntra veckor för IFK Norrköping i juli månad. Laget såg ut att vara kvarglömda på semestern när det allsvenska sommaruppehållet var över och spelet drog igång igen. Nu har Peking fyra raka förluster och har därigenom halkat efter rejält i toppen av tabellen.

Inte nog med att det allsvenska spelet haltar, laget har dessutom åkt ut ur Europa League-kvalet. Det finns med andra ord inte så mycket kvar att glädjas för, såvida IFK Norrköping inte vänder på skutan snabbt.

Nu väntar hemmamatch mot AFC Eskilstuna – fast förankrad jumbo – och här finns en viss risk för att gästerna sprattlar till. Är det någon gång de ska skrälla mot Peking är det nu.

AFC Eskilstuna med god form

Efter att ha harvat omkring djupt nere i botten valde AFC Eskilstuna att göra sig av med tränaren Pelle Olsson och istället satsa på en yngre engelsman som tränare. Det har visat sig lyckat för både spelet och moralen, som sett bättre ut.

Dessvärre för deras del har AFC inte lyckats kapitalisera poängmässigt på det förbättrade spelet. Vinsten mot Kalmar FF var en viktig trepoängare, men därutöver har det varit skralt med poäng. Det har dock blivit uddamålsförluster mot topplag som Malmö FF och Djurgårdens IF, vilket vittnar om att laget trots allt höjt sig något.

Kanske kan det bli en liten skräll här? Om det ska skrällas någon gång är det nu, när Peking är så uppenbart under isen och AFC trots det kan fortsätta slå ur underläge.

X (oavgjort) spelas till 6,05 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 19:00, måndag 7/8

Speltips: X (oavgjort)

Odds: 6,05

Bolag: Bethard

Följ oss på sociala medier