17/10 2018 Mutilvera Villanovense Speltips

Speltips och odds: IFK Norrköping – AIK 1 juni

Torsdag betyder allsvensk fotboll på Östgötaporten och de inblandade i kampen om tre pinnar är IFK Norrköping och AIK. Vi får känsla över var dessa kan hamna och investerar till ett lockande odds.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är tveklöst att vi har två av Allsvenskans absolut starkaste lag som drabbar samman i denna torsdagsmatch.

Den tydliga skillnaden är att Norrköping både spelat bättre – även om det funnits ett par sämre prestationer – samt kammat hem fler poäng, men att AIK har kapaciteten att lyfta är tveklöst.

Nästan jämsides med Malmö FF har IFK dragit ifrån resten av tabellen och upp till mästarna liksom serieledarna har man ynka pinnen och till närmsta konkurrent nedanför, Djurgården, hela fem. Är de två huvudpjäserna för titelracet spikade?

AIK har en av de bästa trupperna i Allsvenskan, det är odiskutabelt, men ännu hackar spelet en hel del – och det är offensivt som problemen sitter. Defensiven? Ramstark! Innan 0-1-förlusten mot nämnda MFF på Friends Arena senast, hade nollan hållits i fem raka matcher. Dessutom släpptes målet in i den 93:e minuten, så visst var det med en del oflyt som solnaiterna förlorade.

Håller det tajt – oavgjort?

Några starkare tendenser till att AIK:s ramstarka försvarsspel skulle falla samman finns väl inte? Ger dem, trots plastunderlag och ett kvalitativt motstånd, bra chans att hålla det tajt och tätt här.

Samtidigt stod Norrköping för en halvdan prestation mot Halmstad förra veckan, fastän det blev en 3-2-vinst. Dock starkt att vinna ändå och siffrorna hade faktiskt kunnat bli större.

Ser framför mig en tajt tillställning där AIK gör det svårt för Norrköping att hitta nycklarna offensivt, men solnaiterna har inte heller haft någon större lycka framåt och anfallsposten är ett orosmoln.

Finns därför en rad alternativ som lockar till spel – exempelvis underspelen på målmarknaden – men vi vill höja svårighetsgraden och spelar det raka krysset till smakrika 3,55 x såsen hos Mobilebet.

  Rygga spelet hos Mobilebet – Få 200% upp till 600 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 1/6

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,55

Bolag: Mobilebet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier