23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: IFK Norrköping – BK Häcken 19 september

Trippla insatsen – som en skänk från ovan? Ojojoj, så fel oddssättarna är ute när IFK Norrköping står för värdskapet mot BK Häcken på Östgötaporten. Tack och bock, hälsar vi!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Europaplatserna, det är de som står i fokus. Både IFK Norrköping och BK Häcken är huvudaktörer i striden om dessa. De sistnämnda innehar den åtråvärda tredjeplatsen medan IFK är sexa, fyra pinnar häck i häl.

Norrköping lider fortfarande av sviterna – också spelarförlusterna under transferperioden – från de fyra förlusterna direkt efter sommaruppehållet och även om det blivit bättre, kan man knappast påstå att IFK är på samma nivå som före uppehållet. 1-1-krysset mot Kalmar senast var acceptabelt. Största delarna av matchen fördes, men under perioder ändå med problem att skapa chanser.

Tittar vi på Häckens formkurva är det svårt att inte bli imponerad. Från att under våren ha varit mer eller mindre borträknade i toppen, till att tvärvända och bjuda på ren propagandafotboll. I Allsvenskan; nio raka utan förlust. Sex av dessa matcher har vunnits, varav ena av dem var nu senast, 3-0 mot Elfsborg.

Häcken bäst i Allsvenskan – just nu

En skänk från ovan? Ja, det vill jag påstå. Givetvis är det inte ett säkert att Häcken spelar hem de tre pinnarna, men de bör ses med bra mycket större chans till det än siffrorna indikerar. Undertecknad hade till och med velat se dem som favoriter.

Det känns som att spelbolagen överdriver betydelsen av IFK:s prestation mot ett förvisso formstarkt Kalmar, men vi ska inte glömma bort att de alltjämt hittas på platsen precis ovanför kvalplatsen. Dessutom blev det ju ”bara” ett kryss.

Tillsammans med Djurgården är Häcken just nu bäst i Allsvenskan. De tre senaste matcherna har alla vunnits och den samlade målskillnaden i dessa är 9-1. Smaka bara på en 3-0-vinst över Elfsborg! Det snackas inte bort hur som helst.

Vi tackar Bet365 hjärtligt för oddset och investerar i den raka tvåan till 3,00.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, tisdag 19/9

Speltips: Häcken vinner, rak tvåa

Odds: 3,00

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier