24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: IFK Norrköping – J-Södra 27 april

Fantastisk sportvecka i allmänhet, och allsvensk i synnerhet. Nästa spel hämtar vi från Östgötaporten, där IFK Norrköping ställs mot Jönköping Södra. Bud på skräll, undrar vi? Ett 1X2-tecken hämtas ut!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Allsvenskan, det är en av Europas tajtaste serier – alla kan vinna över alla, vilket är en stor del av charmen med den svenska fotbollen.

Här är det på förhand en titelaspirant mot ett J-Södra som tippades så slåss med näbbar och klor om kontraktet i finrummet – och så kan det fortfarande vara, men fyra matcher in i serien har vi fått indikatorer på att det kan bli annorlunda.

För J-Södra har formkurvan bara pekat uppåt och med två raka vinster – över Kalmar och AIK – står de nu på sju inspelade poäng och tredjeplatsen i tabellen. Givetvis kommer laget dala desto längre säsongen lider. Alltjämt, det är omöjligt att inte bli imponerad av Jimmy Thelins mannar.

Grus i maskineriet – stundtals

Runt IFK Norrköping har det varit svängigt; fantastiska prestationer, följda av usla sådana, från match till match – men också i matcherna.

Resultatet hittills? Två vinster och två förluster. De sistnämnda har kommit borta mot Östersund samt hemma mot Sirius, vilka också kom på rad innan den oväntade 2-1-segern över Häcken på Bravida Arena i veckan.

Frågan är; kommer saker och ting sätta sig nu, eller fortsätter det svänga runt IFK? Känslan är att det kan fortsätta bli en del upp och ner.

J-Södra har mer eller mindre bara haft en dålig halvlek av åtta möjliga under säsongen och kommer från en färsk vinst över AIK. Galet stärkande – att knäppa en av de stora pjäserna, titelkandidaterna på näsan.

Här kan vi räkna med ett lite mer bevakande J-Södra, i och med att matchen spelas på resande fot och med respekten för IFK:s erkänt starka hemmaspel. Löser ett bra resultat, men räcker inte ända in i kaklet för tre färska poäng? Som ni förstår – jag lutar åt krysset. 1-1?

Oavgjort, rakt kryss, spelas till 4,20 x insatsen hos världens största bookie, Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 27/4

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 4,20

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier