2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: IFK Norrköping – Örebro SK 30 oktober

Med försvinnande lite att spela för är det som IFK Norrköping och Örebro SK tar plats på Östgötaporten under kvällskvisten. Detta bäddar för en historia som kan sluta exakt hur som helst, vilket får oss att ställa oss frågande till oddsen som plitats ner.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Matematiskt kan Norrköping bli tabellfyra och således, beroende på nästa års vinnare i Svenska Cupen, men i praktiken är det så gott som kört. Det skulle alltså krävas att både Östersund och Häcken förlorar deras avslutande matcher medan IFK tar hem de två sista. Händer inte, helt enkelt.

Utvecklingen, att Norrköping tappat så mycket sedan sommaren, är på alla sätt och vis logisk i och med alla spelartapp under den senaste transferperioden. Går inte att bibehålla klassen på samma sätt.

Upp som en sol och ner som en pannkaka och vice versa – från vecka till vecka, månad till månad. Det är uppenbart att Örebro SK inte är i närheten av toppklass i Allsvenskan, men när de väl når deras höjder är de fantastiska att skåda. Dessvärre är det åt det andra hållet när de är som sämst.

Närkingarna är i mittenskiktet av tabellen och har chans att lyfta flera placeringar i tabellen, men räcker det som tändvätska?

”Det kan blixtra till”

De sista matcherna ska bara spelas av. Ungefär så är situationen för lagen och då kan det bli lite vad som helst av den. Att därför få 5,15 gånger pengarna för den raka tvåan känns lite som en skänk från ovan. Skulle vilja ta hacka bort i alla fall tio decimaler från oddset – om jag var oddssättare – till runt 4,00-4,20.

Örebro stod för ett plattfall; 0-1 hemma mot Halmstad BK senast och föll innan dess med 0-3 när starka Östersund besöktes. Dock: fyra vinster på de tio senaste matcherna. Inte ett enda kryss. Upp och ner, var det, ja.

Med andra ord; det kan blixtra till om ÖSK när som helst.

Nu hämtade Norrköping in 0-2 till 2-2 mot GIF Sundsvall senast, men de fick mycket gratis där och matchen i helhet var allt annat än välutförd. Också frågetecken för formen.

5,15 gånger pengarna för tvåan, det tar vi. Betser med oddset.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 19:00, måndag 30/10

Speltips: Örebro vinner, rak tvåa

Odds: 5,15

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier