24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: IFK Värnamo – IK Frej 3 juni 2017

Superettan bjuder på ett krismöte mellan IFK Värnamo och IK Frej – en i vår mening oviss match, medan oddssättarna ser hemmalaget som klara favoriter. Detta öppnar upp en stor värdelucka och vi satsar polletterna till oddset 5,75.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Tredjejumbon mot nästjumbon. Värnamo på kvalplats och Frej på nedflyttningsplats. Nu har ”bara” tio matcher vardera spelats och med det en tredjedel av serien, men visst ska detta betraktas som ett krismöte? Kan inte se det på annat sätt, så prekära situationer som de är i.

Värnamo inledde faktiskt serien på ett förvånansvärt bra sätt, men snabbt fallit in i sämre vanor. Endast en pinne har det blivit på de sex senaste matcherna, alltså ett kryss och fem förluster, och man riskerar att cementeras fast i bottenstriden av serien.

Att Frej hittas nere i botten av tabellen är absolut inte chockerande på något sätt, utan det är där de hör hemma. Däremot finns det flera konkurrenter som man ska kunna rå på och det är långtifrån säkert att det blir nedflyttning. Upp till just Värnamo på kvalplatsen är det tre pinnar.

Galet skrällodds

Tre blytunga poäng är på spel. En eventuell förlorare cementerar inte bara deras plats i botten ytterligare, utan det kan också ses på en vägvisare. Vinner man inte här – när ska man vinna?

Gälla som favoriter både ska och gör Värnamo, men de har blivit alldeles för nerspelade och istället blickar vi på skrällspelen. Som så ofta här på Superspelen, där de bästa skrällarna och högoddsarna identifieras.

Frej åkte på en käftsmäll senast och föll med 0-3 borta mot Norrby, men innan dess har man sett fullt okej ut – trots avsaknaden av vinster. Under maj månad; tre kryss, mot Helsingborg, Degerfors och Örgryte, samt två förluster.

Värre har det sett ut för Värnamo, som förlorat fem av de sex senaste fajterna och övrig slutade oavgjord. Även matcher där man räknats som stora favoriter har man fallit i. Förrförra veckans hemmaförlust mot nämnda Norrby, exempelvis.

5,75 x smeten för den raka tvåan är i klar överkant och vi tackar Bet365 hjärtligt för oddset. Polletter – in!

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 3/6

Speltips: Frej vinner, rak tvåa

Odds: 5,75

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier